W - BIKINI BLOPPIS

Nu tänkte vi sälja några av våra bikinis, från Triangl och Victoria's Secret. Vet att ni har frågat efter det so here it comes! Dessa bikinis är använda bara ett fåtal gånger, alltså i väldigt bra kvalité. Är ni intresserade av något så mailar ni till w@wlaukkanens.se så snackar vi vidare där. Frakt ingår inte i priserna nedanför, det finns ingen bytesrätt (köpt är köpt!) och först till kvarn som gäller! Vi kan mötas upp i stan eller Trosa, annars skickar vi och då kan du betala genom att föra över till konto eller swish. Happy shopping<3

"Poppy - summer sorbet" (överdel - S och underdel - XXS) 300 kr!

Bikini från Triangl, som nog de flesta av er vet så är dessa bikinis gjorda av våtdräktsmaterial, alltså sitter de väldigt fint på kroppen. Knappt använd och i väldigt fina färger!

"The fabulous top and ruffle cheeky" (överdel - 34B och underdel - XS) 310 kr!

En jättefin bikini från Victoria's Secret. Har justerbara band runt nacken och ryggen, underdelen är i modellen cheeky (alltså lite mindre över rumpan). Knappt använd, så fortfarande väldigt fin i kvalitén!

"Poppy - melon rose" (överdel - S och underdel - XXS) 400 kr! SÅLD

Ännu en Triangl bikini! Denna är riktigt fin när man är brun, roséguld färgerna med det orangea blir coolt ihop. Också i våtdräktsmaterial och i väldigt bra kvalité!

"The flirt bandeau & ruffle cheeky" (överdel - 34C och underdel - XS) 310 kr!

En riktig färgbomb, neonrosa som är superfint på sommaren eller semestern. Ärmlös överdel och underdel i modellen cheeky (mindre på rumpan). Från Victoria's Secret! :-)

"Poppy - Cola pop" (överdel - S och underdel - XXS) 300 kr! SÅLD!

En Triangl bikini i svart och neongult, denna har varit en favorit. Sitter fint på kroppen och är supersnygg till en solbränna!

]]

Gillar

Kommentarer