W - BEAUTY

Vendela : Fur - Forever 21 / Sweater - Kenzo

De dagar man inte vet vad man ska göra med sitt hår passar det alltid bra att locka! Går snabbt och blir alltid fint. Vi använder ett värmeskydd som ni hittar HÄR! Sedan sprayar vi håret med hårspray (ja innan man lockar, det håller bättre då!) och använder sedan en grym saltvatten spray från Wella, köp en annan HÄR! Låter produkterna torka in i håret, sedan lockar vi vårt hår med en locktång HÄRIFRÅN! När lockarna är klara låter vi de svalna innan man borstar igenom håret för att det ska se mer naturligt ut. :-)

Vanessa : Sweater - ZARA

De dagar som håret är frissigt och glanslöst brukar vi platta det, att platta gör håret mycket glansigare tycker vi! :-) Innan använder vi samma produkter som ovan och plattar sedan håret med en plattång HÄRIFRÅN! Vi tycker att GHD gör bäst plattänger, de tar också bara några sekunder för de att bli varma.

Något vi fått kommentarer om är om vi kan visa vårt smink som vi använder dagligen. Här kommer det! Först världens bästa primer från Artdeco, beställ den HÄR! Vi använder lite olika foundations, men de är alltid i puder form då puder inte täpper till huden på samma sätt som en flytande foundation gör. Den foundation vi använder just nu när vi fortfarande har kvar brännan från Maldiverna kommer från Marc Jacobs, annars använder vi en från Chanel. :-) En concealer för att täcka mörka ringar under ögonen har vi en jättebra från Dior, Dior skin star heter den!

För att öppna upp ögonen använder vi en vit kajal penna från Artdeco. Solpuder och rouge kommer också från Artdeco! Till ögonbrynen har vi "brow express for brows and eyes" från Anastasia, beställ den HÄR! Ögonskuggor från Isadora, till vardags brukar vi använda en ljus i typ beige eller guld. :-) Sist men inte minst, världens bästa mascara från Chanel! Le volume de Chanel heter den, så himla bra!<3

]]

Gillar

Kommentarer