W - BEACHDAY @ PRAIA AZEDA

Nu har vi äntligen tid att uppdatera er! Vi är uppe så tidigt och gör saker hela dagarna så vi har inte haft tid att sätta på datorn, ni förstår nog, vi har ju semester. :-) Nu ska vi dock fixa lite inlägg till er, har en massa bilder att visa så det kommer finnas en hel del för er att läsa här. Först ut, bilder från vår dag! Vi promenerade till en strand ungefär 15 minuter från hotellet. Vi gick genom centrum, det är så mysigt med massa färgglada hus och fiskebåtar.

Sedan kom vi fram till stranden, man går först upp i bergen och sedan ner för den här trappan för att komma till stranden. I vattnet utanför ligger båtar till och spelar musik. En perfekt plats att ta fina Tumblr bilder på och vi kan säga er att vi inte var de enda som tog fram kameran här! ;-)

En gullig liten "beach-bar", här köpte vi Caipirinhas, cocos vatten och vårt "nya" favvosnack - majs med salt och smör!

Vanessa har på sig en ny topp som vi ska ta bättre bilder på en annan dag. Perfekt för en dag på stranden! :-)

Vendelas nya bikini! Hittade den här i en liten butik i stan, man kunde mixa och matcha delarna hur man ville. :-)

På stranden gick de runt och sålde acai bowls, självklart köpte vi en! Denna var såå god, det var endast acai toppat med jordgubbar och bananer. Mycket godare än de vi smakat i Sverige. :-P Under dagen har vi såklart solat också, passar på att få så mycket färg vi kan, känner oss alltid så fräscha när vi är bruna. Nu under kvällen har vi besökt en jättemysig och bra restaurang här i Búzios, mer om det sen! Hoppas ni har haft en fin dag, puss<3

]]

Gillar

Kommentarer