W - AUSTIN FOOD WORKS

Inlägget är i samarbete med Austin Food works!

Igår var vi+ mammis förbi Austin Foodworks på Norrtullsgatan för middag. Då vi hade sett en hel del bilder från detta ställe så var vi nyfikna på att testa maten här! Kan ju säga att vi inte blev besvikna och gick därifrån med en matkoma som inte är av denna värld. ;-)

Vi och mamma satte oss först på uteserveringen med en varsin dricka. Uteserveringen är jättemysig, men då det var riktigt kallt ute (enligt oss haha) så flyttade vi in när drinken var upp drucken och maten på ingång!

Vi körde på "Chef's choice" och fick in så otroligt mycket mat som vi delade på. Älskar ju när man tar in massa olika rätter så man kan äta lite av varje - då slipper man beslutsångesten innan hehe...

En av våra favoriter var guacamole salladen, vilket var salladsblad med mosad avokado, tomater och silverlök. Så fräsch och god! I den andra skålen var det kyckling med sesamfrön och lime, väldigt gott det också! :-)

Och självklart sötpotatis pommes, vad är väl en middag utan det? :-P

Restaurangen är så mysigt inredd, känns nästan som att vi var i USA nånstans. Austin Food Works ligger på Norrtullsgatan 24, gå hit om ni gillar god, typisk amerikansk med mycket smaker.

Vi fick även in en bricka med olika kött och kyckling. Detta var helt perfekt att dela på då det fanns lite allt möjligt! Så himla gott var det. Kan ju säga att vi fick äta tills vi blev mätta och sedan äta lite till för att orka allt haha.

Och till efterrätt blev det s'mores, tror inte att det kan bli mer amerikanskt än såhär...? :-D

Tack till Austin Food Works för att vi fick komma, vi kommer självklart tillbaka för mer god mat+matkoma! ;-)

Gillar

Kommentarer