W - AT THE TOP

Igår hade vi bokat biljetter till en grej på vår bucket list, nämligen att åka upp i Burj Khalifa, världens högsta byggnad! Den når en höjd på 828 meter, vi kan väl säga att vi var lite nervösa innan. ;-) Allt började nere i Dubai Mall där vi hämtade ut våra biljetter, sedan var det dags för säkerhetskontroll och efter lite köande så kom vi fram till hissen som skulle ta oss upp. Det tog endast några sekunder att komma till toppen!

Uppe på 125:e våningen, ser ni hur smått allting ser ut? Igår var det molnigt och lite regniget så det ser nästan ut som snö därnere, men det är sand haha! Vi har varit uppe i Empire State Building i New York förut, då var vi på 88:e våningen om vi minns rätt och det här var lite högre kan vi säga. ;-)

Här satte vi oss ner snabbt och pappa fick ta en bild. Vanessa var lite skakig för att sitta så nära fönstret, men det gick bra haha. Allt för att få till en bra bild. ;-)

Sedan åkte vi ner till 124:e vångingen och där fanns en utsiktsplats utomhus. Ni som följer oss på Snapchat har nog sett våra videos härifrån! Det blåste mycket på toppen kan vi säga. :-) Om någon undrar så är våra outfits från Zara!

De fina poolerna nedanför Burj Khalifa! Här stäckte vi ut kameran emellan glaset, tur att vi inte tappade den. ;-)

Vi var kvar en stund till och då började hela Dubai att lysa. Fint va? Så härligt att stå häruppe och kolla på utsikten!

En bild upp mot toppen av byggnaden, vi var nästan uppe bland molnen! :-)

Dubai är så fint! Om ni åker till Dubai och får chansen till att åka upp hit, gör det! Det var en så fantastiskt upplevelse, verkligen en sak att bocka av på vår bucket list. :-)

Idag skiner solen här i Dubai och det känns så härligt. Nu ska vi sätta på oss en varsin sommarklänning och ut och äta frukost på The Walk och sedan åker vi iväg till Miracle Garden. Ska bli så kul att se den fina trädgården och själklart att ta en massa bilder där! Vi hörs senare, puss på er!<3

]]

Gillar

Kommentarer