W - & ANOTHER PASTA

Igår kväll gjorde vi en mumsig pastasallad till middag och tänkte dela med oss av receptet till er<3! Pastasallad är något som jag alltid har tyckt låter så tråkigt haha, men vi lovar er att denna pastasallad är såklart långt ifrån tråkig. ;-) Här kommer receptet, hoppas ni gillar!

DU BEHÖVER:

PASTA VALFRI SORT

BUFFELMOZZARELLA

AVOKADO

TOMATER

SPENAT

MORÖTTER

KAPRIS

SPARRIS

ROSÉVINÄGER

SOLTORKADE TOMATER PESTO

GÖR SÅ HÄR:

1. Koka pastan, den ska vara al dente! Medan pastan kokar blandar du ihop rosévinäger med lite soltorkade tomater pesto, detta är dressingen.

2. Fixa alla grönsaker; koka sparrisen och morötterna, stek tomaterna i vinäger och salt, skär avokadon och buffelmozzarellan!

3. Låt pastan svalna och blanda sedan i dressingen och kapris.

4. Blanda pastan med alla grönsaker, inklusive spenaten. Viktigt att mozzarella osten läggs i när pastan och grönsakerna är kalla så att den inte smälter. Mums!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Ska definitivt testas inom kort <33
lindaviktoria.se
madebyw
,
Åh lycka till! 😃
Emilia
,
Skulle inte videon från frågestunden ha kommit upp under helgen som var? Ganska tråkigt när ni skriver att den kommer då och då och så kommer den aldrig.. Bättre att inte skriva något alls förrän den är publicerad då tycker jag 😊
Ellie,
Oh, I need to try this!!!;-)<3 www.blogellive.com
www.blogellive.com
madebyw
,
Hejsan! Absolut, det är dåligt att den inte kommit upp än. Skola och annat kom emellan då det tar tid att klippa en video, ska försöka fixa det denna helg. 😊