W - AFTERNOON IN S. BARBARA

Hej fina ni! Här kommer några färska bilder från vår eftermiddag här i Santa Barbara. Den här bussen på bilden går runt på alla hållplatser i närheten, men vi bestämde istället för att promenera till main street och all shopping istället! :-) Men hur mysig (och fin!) strandpromenad?!

MK SANDALS / ZARA TOP / LV BAG

Inne på Main street som är en gata med massa små fina hus med affärer och restauranger. Här hittade vi en rosa byggnad som Vendelas tröja matchade med, fint va? Sådana här gator är så mysiga att bara promenera omkring på!

Vi promenerade omkring och gatan är så fin, typisk amerikansk, se på den här bion liksom! Hur många sådana fina har vi i Sverige? Ser så gammaldags och mysigt ut, utanför kände man såklart doften av popcorn...

Men det blev inga popcorn, utan Fro-yo istället. Måste säga att The US har ett väldigt bra utbud överallt med olika youghurtshops! Vårt favorit topping är helt klart de små "cookie-dough" bitarna, mums...

Sedan kom vi till "Paseo nuevo", ett shoppingcenter (som mer var som en "plaza") utomhus. Alla affärer är i dessa fina byggnader, fanns många bra butiker också så vi var nöjda och hittade det vi letade efter just idag!

Hur fin var inte PINK affären? Vår favorit hehe... Fick med oss en massa grejer från VS, kommer ju shoppa mer den här resan, vill ni att det blir en haul när vi kommer hem? Senare idag avslutas tävlingen där vinsten var en locktång+RF skal, senare i veckan kommer en ny tävling upp här med ett väldigt fint pris, så stay tuned<3!

Lite shopping! "White house black market" hade vi inte varit inne på förut, hittade två tröjor där som kommer bli helt perfekta för hösten! Ett par flip flops från Tory Burch fick också följa med. Återigen, kommentera om det önskas en videohaul, annars kommer vi nog visa upp saker lite då och då, känns nästan roligare... eller?

Nöjda och glada. Kvällen avslutades med middag på ett litet steakhouse, mysigt mysigt! Just nu så firas halloween här borta för fullt och alla går verkligen ALL IN, vuxna, ungdomar och barn. Ni skulle bara se vilken stor grej det är här, så kul tycker vi haha. Vill ni se mer så se till att lägga till oss på snap: @vendeliss.l och @vlaukkanen :-)

Nu måste vi sova, ögonen kommer falla ihop vilken sekund som helst... Hoppas ni alla får en fin dag<3

]]

Gillar

Kommentarer