W - ABOUT LOVE

Hur ska kärlek egentligen kännas? Antingen ska man känna sig trygg med någon eller så är det en kamp. Den där kampen kan vara spännande i början, men den gör en tillslut trött. Känslosamt trött för att man måste tävla ensam.
Vem kan vänta längst med att höra av sig? Vem kan spela mest svår?

Egentligen borde det vara så enkelt. Man borde kunna skratta tillsammans genom varje dag, men också kunna prata igenom de saker som känns svåra, utan att behöva känna att man behöver vinna varje diskussion, att den ena har rätt och den andra har fel. Man ska aldrig behöva känna en rädsla över att om man säger det man känner, så kommer den personen lämna en för att det är tröttsamt att lyssna på varandras känslor.
Man ska heller aldrig behöva känna att om jag hör av mig mer än vad han gör så är jag för tillgänglig.
Den bästa tiden tillsammans komm er nog inte vara i början när man träffades, när man spelade ett spel. Man tror att det är den bästa tiden för att man ständigt har ett pirr i magen. Men är det äkta så kommer pirret fortfarande finnas kvar, utan att man behöver spela svåra för varandra. För varför ska man tävla mot den som man egentligen vill vara med allra mest?

Om det är äkta kärlek så är det ditt eget ansvar att få personen du vill vara med att stanna hos dig. Man säger alltid att "vi måste lita på varandra", men för att kunna göra det, måste man bevisa att man förtjänar den andra personens tillit.

Det finns så många små, enkla saker man kan göra för varandra. Fråga hur dagen har varit, låta den andra välja film eller berätta hur mycket man tycker om den andra. "Less is more" gäller inte när det handlar om kärlek.

]]

Gillar

Kommentarer