W - ABOUT CHRISTMAS

1 - Pepparkakor eller lussebullar? Lussebullar, självklart! Dock ska det inte vara med russin, utan med strösocker och fyllda med mandelmassa. Ah det är så gott!! När vi var små älskade vi pepparkakor, kommer ihåg att gammelmormor alltid hade pepparkakor hemma hos sig när vi kom hem till henne, även fast det inte var jul<3 Nu är det lussebullar som gäller. :-P

2 - Skumtomtar eller knäck? Skumtomtar med choklad, ni vet de där hjärtanen som säljs i gröna påsar? De är supergoda<3

3 - Köttbullar eller prinskorv? Köttbullar helt klart! Att de är hemgjorda är viktigt. ;-)

4 - Lax eller sill? Båda alternativen får oss att rysa, hehe... Vi äter ju inget som kommer från havet, så lax och sill går inte hem hos oss.

5 - Glögg eller julmust? Ah vad svårt, men julmust tror vi! Dock vill vi tipsa er som är över 18 om Morbergs Rosé Glögg, den är såå god. :-P

6 - Hemma eller borta? Hemma! Vi har nog aldrig varit borta på julafton, inte vad vi minns i alla fall. Vi firar alltid hemma hos oss med släkten på mammas sida, det är såå mysigt<3

7 - Utomlands eller Sverige? Spelar faktiskt ingen roll, vi älskar ju att åka utomlands men det är också mysigt att vara hemma med sina nära och kära. Med tanke på att vi inte gillar kyla och att snö inte är ett måste för oss så skulle vi gärna fira jul utomlands på en tropisk strand någonstans<3 Eller i New York, det är såå mysigt där under julen!! (och alla andra tider på året också såklart)

8 - Ge eller få? Julen handlar om både och tycker vi, men det är så roligt när man har fixat en julklapp till någon annan som man är riktigt nöjd med och sedan ska få se den personen öppna julklappen. :-)

9 - Mysteriet på Greveholm eller Dieselråttor och Sjömansmöss? Omöjligt att välja, båda är ju så mysiga!

10 - Chokladkalender eller paketkalender? Choklad, det blir man verkligen aldrig för gammal för<3

11 - Plastgran eller äkta? Haha, vi är nog de första som någonsin säger plast. Den är typ finare (om man har en fin plastgran) + att våra katter inte klättrar upp och förstör den. ;-)

12 - När vill ni att första snön ska falla? Den får gärna komma i mitten av december och stanna till början av januari, sedan kan det bli vår! Det är fint med snö, men vi gillar ju inte kyla så lite vinterväder kring jul och nyår och sedan kan det bli varmare igen.

13 - Har du någonsin haft en grön gräsmatta på julen? Haha, har vi någonsin haft en vit? Känns som att det har varit gröna jular så länge vi kommer ihåg i alla fall...

14 - När tycker ni att det är dags att pynta? Kanske i slutet av november, i början av december, det är ju så mysigt med julpynt! Även där är det en fördel med plastgran - den håller längre. ;-)

15 - Kan ni komma på något negativt med julen? Att det är en högtid som firas med familjen och att det då känns extra ensamt för de som inte har någon att fira julen med. Därför ska man vara extra tacksam för alla man har runt omkring sig<3

16 - Blir du oftast mättad när julen är slut eller vill du ha mer jul? När julen är slut vill vi ha sommar haha! Julen är supermysigt, men vi brukar känna oss nöjda efter jultiderna. :-)

17 - Vad brukar framkalla mest julstämning? Julmusik, åh älskar julmusik. Och doft av tända ljus, det luktar jul!

18 - Leker ni i snön, åker pulka eller bygger snögubbar? Bygga snögubbar/snölyktor brukar vi faktiskt göra om det kommer någon snö, men vi är väl inte jätteförtjusta i att åka pulka/skidor då vi inte gillar att frysa. ;-)

19 - Vilken är er favorit julfilm? Polarexpressen<3 Och Svensson Svensson som visas på julafton haha, vi älskar det programmet!!

20 - Julönskning? Att få en vit fin julafton med våra nära och kära + en massa god mat<3 Och att vi får på våra katter en varsin röd rosett... ;-)

]]

Gillar

Kommentarer