W - A WONDERFUL (SUN) DAY

<3

Oj vilken UNDERBAR söndag det har varit! Vaknade upp till strålande solsken och det har fortsatt hela dagen. Har mestadels suttit och pluggat, eller ja - har faktiskt BARA pluggat idag, det är skönt att få undan så mycket som möjligt istället för att skjuta på allt till sista sekund! Men nu blev det en paus för att blogga lite, ska fixa några inlägg till i veckan också. :-) Känns som att våren kom den här veckan, det har ju varit hur underbart som helst, idag grillade vi även för första gången för i år. Kött med massa grönsaker, soja bönor och sötpotatis. Man blir ju helt nostalgisk när grillen slås på och doften av grillade grönsaker och kött sprider sig i trädgården. Sommaren är kort, men när våren väl kommer tillbaka så känns det som att man helt och hållet glömmer den mörka vintern som vi precis har tagit oss igenom.

Och så är det söndag igen, man hinner ju knappast känna av söndagsångest för att veckorna går så fort. Just nu har vi dessutom så mycket kul att se fram emot så att tiden rullar på är inget oss emot, dock önskar man väl att det kunde gå långsammare ibland så man kunde njuta fullt ut av varje stund! Men nu är det mindre än två veckor tills vi drar till Barcelona och bara 5 dagar efter vi kommer hem därifrån packas väskan om för att åka till LA. Så vi har inte det minsta att klaga på! ;-)

______________________________

Wow, what a wonderful Sunday we have had! Woke up to a sunny day and the sun has been shining all day. We have been studying a lot, or we have actually been studying the whole day. Right now we took a pause to do some blogposts! :-) Today was the first time this year that we ate bbq food cooked in our garden, it as so wonderful to sit outside and have dinner. What have you done today?<3

Gillar

Kommentarer