W - A HEAD FULL OF DREAMS

Som vi redan berättat för er så var det dags för konsert ikväll, och inte vilken som helst - Coldplay spelade i Stockholm! Här står vi redo utanför Friends. :-)

Vi hade riktigt bra VIP biljetter, vi fick nämligen hänga i deras "friends and family room" innan konserten. Hur coolt? Biljetterna har vi fått direkt från Chris Martin som känner en vän till oss i USA, det gäller att ha bra kontakter hörni. ;-) Dessa armband gav oss automatiskt respekt, vi fick göra allt sånt som ingen annan får göra (att kameran fick följa med in har vi dessa armband att tacka för...).

Tyvärr fick vi inte träffa killarna, de ville nämligen vara helt ensamma innan showen. Men vi minglade runt med familj och vänner till dem, killen ovanför är bror till en i bandet! Haha vi trodde faktiskt att han var med i bandet (hade ingen koll?), så han bara "No, you took the wrong guy", haha men lite glad blev han för att få vara med på bild. ;-)

Och sedan var det ÄNTLIGEN dags för konserten, vi fick verkligen de bästa platserna. Närmare scenen än så kunde man inte sitta! Showen då, den var helt fantastisk. Öppningen var amazing och vi rös och fick gåshud under flera låtar. Sån otroligt röst som Chris Martin har! Kan med handen på hjärtat säga att denna faktiskt var den bästa konsert vi varit på, Coldplay gjorde verkligen varje låt till en show och de var så otroligt bra live. Vi har filmat under hela konserten, så en video kommer upp här imorgon. Detta kommer vi kunna leva på länge, så otroligt bra konsert<3

]]

Gillar

Kommentarer