W - A DAY ON CAPRI

Breakfast with a vieeew - passade fint att inleda detta inlägg med, eller vad säger ni? Utsikten från vår franska balkong i hotellrummet och utsikten från hotellfrukosten riktas båda mot viken Marina Piccola. Så fantastiskt fint att man nästan måste nypa sig i armen! Fick man vakna upp såhär varje morgon kan ju knappast dåliga morgnar existera?

Sedan bar det av till beachen, eller "beach" är väl inte rätt ord då det knappt finns några sandstränder på Capri - man badar från klippor! Idag hängde vi på en beachclub precis nedanför hotellet, stolar med solgula handdukar stod utspridda lite här och var på klipporna - så att alla kunde få en egen lite mer avskild plats! Det härligast på hela dagen? - Att hoppa i det kristallklara vattnet, det var så härligt. :-)

Vendelas bikini är från Calzedonia<3!

Dagen spenderades endast i solen, så det var tur att vi hade en hel del solskyddsfaktor med oss - dock drar vår hud åt sig all d-vitamin och solstrålar den kan få så vi har fyllt på solbrännan ordentligt idag...

Efter några timmar blev det lunch på denna otroligt fina plats! Första parkett för fantastisk utsikt - check. Kan ni tänkas gissa vad vi beställde in?

Inte alltför förvånande så blev det en pasta, ravioli med tomatsås närmare bestämt. Detta slank ner fort kan vi tala om! :-D

Stentrappan som ledde ner till hoppklipporna, här var det ganska mycket folk - kombinationen av värme och lördag för med sig att många vill bada! ;-) Efter lunch njöt vi ännu mer i solen, det är så härligt nu att bara ha några dagar som vi kan spendera helt på stranden om vi så vill<3

Efter några timmar på stranden, ett riktigt svettigt träningspass (att springa i backarna här är så jobbigt så man bara vill lifta med en taxi på vägen tillbaka...+ att gymmet inte har någon air condition) och en dusch så var det dags att åka in till Capri's "centrum".

STEVE MADDEN HEELS / CHARLOTTE RUSSE SET / GUCCI BAG

Som vi redan har nämnt för er så är "centrumet" här så gulligt, fint och mysigt! En blandning av fina restauranger, mysiga caféer, lyx butiker och souvenir affärer. Idag fick vi med oss två par skor "handmade in Capri", tycker sådant är så gulligt, ska visa er senare såklart<3

MOTEL ROCKS DRESS / TOPSHOP EARRINGS / VALENTINO BAG

Senare fick det bli middag på en mysig uteservering. För omväxlingens skull fick det bli en pizza, vi får ju inte åka härifrån utan att ha testat deras pizzor... Denna var 10/10!

Lite blandat inlägg haha, hoppas ni gillar det ändå! :-) Vad vi i alla fall har kommit fram till: vi älskar Capri redan efter en dag. Nu är det dags att sova, imorgon ska vi upp lite tidigare då vi har en mysig båtresa runt Capri framför oss. Att vara ute på vattnet med båt är ju något vi verkligen gillar så detta ser vi fram emot<3 Godnatt fina ni!

Gillar

Kommentarer

Elin
,
Vilken fantastisk resa ni gör!
Chanapha,
Så sjukt fint ställe! Måste dit någon dag <3
chanapha.se
madebyw
,
Jaa vi är så tacksamma för det<3
madebyw
,
Jaa så underbart<3