W - 8 THINGS TO DO THIS FALL

Lite blandade bilder från förra hösten!<3

ÅK PÅ EN MYSIG WEEKEND

Efter sommaren är det lätt att hamna i en liten deppig period när mörkret smyger sig på igen, men hur mysigt är det inte då att ha en resa att se fram emot? Ibland behöver man bara komma bort lite, och även om det gäller en weekend till en fin stad i Europa eller i Sverige så är det alltid bra med lite miljöombyte. En lite kortare resa över en helg är ju så mysigt<3

HA MOBILFRIA KVÄLLAR

Den där saken som sitter fast i handen de största delarna av dagen är faktiskt bra att vila från ibland, hehe. På helgkvällar när vi bara är hemma så tycker vi att det är så skönt att lägga ifrån mobilen någon annanstans och bara koppla bort allt lite... Det uppskattar vi!

FÖLJ NYA SERIER

Vem älskar inte att titta på tv-serier? Vi har alltid en serie att kolla på när vi har tid över, just nu är vi inne på femte säsongen av 24 och det är en såå spännande serie. Att mysa i soffan med en filt och en bra serie är perfekt en höstkväll. Om ni gillar lite mer "tjejiga" serier så är Gossip Girl och The OC så bra, men om man känner för att kolla på en spännande serie så kan vi rekomendera Prison Break (bästa bästa serien enligt oss), 24 och Homeland.

GÅ UT OCH DANSA

Vad är bättre en fredagskväll än att hitta ett ställe med bra musik och dansa så länge som fötterna tillåter en?

RENSA GARDEROBEN, SÄLJ GAMMALT (+ FYLL PÅ MED NYTT!)

Det är ofta man säger att man ska rensa ut garderoben, men hur ofta händer det att man rensar helt från grunden? Ta en höstdag att på riktigt rensa ut allt gammalt och som du inte använder längre, och sälj! Vi gjorde det när vi kom hem från Brasilien, och nu har vi en Tradera sida där vi säljer väskor + kläder som vi inte använder längre. Vi kan verkligen rekomendera att skaffa en Tradera sida - det är faktiskt väldigt lätt att sälja saker där! När man har rensat ut så är det dags att fylla på med lite nytt - det finns ju så mycket snygga hösttrender nu. :-)

GÅ LÅNGPROMENADER

Det går lite i perioder vad man gillar för träningsform - i somras körde vi mest pass men nu tycker vi att långa powerwalks är det bästa. Höstluften är så frisk och fräsch!

HITTA NYA MIDDAGSRECEPT

In på Pinterest och leta! Hösten är en period att börja om, så även om det gäller att bli bättre på att skriva matlistor eller att äta mer hälsosamt så är det nu det är dags att börja. En annan idé är även att gå in på olika restaurangers hemsidor och kolla menyer - även där kan man få inspiration till nya maträtter!

HEMMASPA

Klassiskt, och det absolut mysigaste. Ansiktsmask, hårinpackning, göra manikyr och pedikyr... Perfekt en höstkväll!

]]

Gillar

Kommentarer