W - 74 BRAZIL

Hade en så fin kväll igår! Blev middag på 74 på Casas Brancas hotel, såhär såg vi ut. Vanessas klänning är från Nelly och Vendelas jumpsuit från Romwe. :-)

Såhär fint var det inne i restaurangen. Den låg nere i hamnen, högt upp i ett hotell, så utsikten var underbar, vart man än riktade kameran fick man till en fin bild! Älskar sådana här restauranger där både miljön och maten är på topp. :-)

Vi satt ute på terassen, så fiint! Deras meny var lite speciell med många brasilianska inslag, vi tycker det är så kul att testa mat man aldrig ätit förut. Kan lova er att vi inte heller blev besvikna! :-P

Vi började med att beställa in dricka, blev en varsin lemonad för oss. Det som vi älskar här i Brasilien är att man märker att det är riktiga och fina råvaror (på de ställen vi har varit på), den här lemonaden smakade inget annat än citron. :-P

Världens bästa/snyggaste/sötaste lillebror, han kan också ge restaurangen en tumme upp. ;-)

Till förrätt blev det råbiff. Har testat råbiff på såå många olika ställen i sommar och denna var annorlunda. Istället för kapris, ägg osv så var tillbehören palmhjärta och äpple, tyckte det var riktigt gott!

Vi var tvungna att hinna ta en bild mot utsikten innan solen gick ner. Så vackert<3

Världens finaste mamma och pappa, de är dem vi har att tacka för att vi får vara med om så många fina resor och upplevelser<3!

Och så var det dags för huvudrätt, detta var såå gott. Filet mignon med sötpotatis "foam" och acai dressing. Var lite skeptiska först till hur acai skulle smaka till riktig mat, men det var verkligen jättegott!

Och så hade vi turen att få vara med om ännu en fin solnedgång. En perfekt kväll här i Brazil! Om ni någon gång åker till Búzios får ni verkligen inte missa en middag på 74. Tips tips tips<3!

]]

Gillar

Kommentarer