W - 7 QUESTIONS & ANSWERS

Gud vad härlig bilder ni tar, vad fotar ni med för kamera?

Åh tusen tack!<3 Vi älskar att fota, vår kamera är en Canon EOS 7D, med ett sigma macro objektiv som får in så mycket föremål i bilden som möjligt. Vi byter mellan det och ett 50 mm från Canon som vi brukar fota mat, outfits eller småsaker med. Bilderna redigerar vi sedan i Photoshop CC! :-)

Vad har ni för storlekar i era sets ifrån romwe? Har beställt ett set därifrån till min nästan solresa och beställde i storlek S, jag är en xs-s här i sverige men jag har hört att det är jättesmå storlekar där! Jättetacksam för svar!

Vi har minsta storleken, alltså storlek S! Vi har alltid xs i kläder och hade också hört att Romwe's kläder är små i storlekarna, men är du en XS kommer S passa bra, du behöver inte gå upp någon storlek längre än så liksom. :-) Ha det så fint på din solresa!<3

Vart kommer Vanessas skor ifrån? Jättefin blogg!

Från Kenzo, tack! :-D

Jag undrar vilken slags dans ni dansar och om ni kan göra en video där ni visar? :-)

Vi dansar balett och jazz på Base 23, går danslinjen steg 3. Haha en video kanske kommer i framtiden, kram!

Ni verkar så "mogna för er ålder" ! ;D Kan ni inte göra ett inlägg "om er skillt" asså menar typ att ni beskriver era olikheter/likheter om er själva & typ kanske att ni berättar "om den andre" ? :)

Åh tack, det gör oss så glada att höra det! :-) Det kan vi fixa snart, antingen ett vanligt inlägg eller video, puss!

Är det dyrt i alla affärer i Dubai Mall om man jämför med NY osv?:) älskar er blogg!

Märken som Louis Vuitton, Chanel, Dior osv är lika dyra som i USA men allt annat som exempel VS, Forever21 är dyrare än i USA. Till exempel så kostade en tunn liten strandklänning på VS 800 kr, vilket känns för mycket för en sådan grej då den kanske hade kostat 350 kr i New York. Åh vad kul, tack!<3

Hej! Skulle ni kunna göra en Dubai haul på eran YouTube kanal när ni kommer hem?Kram!

Det kanske vi kan fixa. :-) Kramis!

]]

Gillar

Kommentarer