W - 2017 PT. 1

JANUARI / JANUARY

2017, vi firade in året med solbränd hud och solblekt hår på Antigua. Tänkte på att detta var typ det femte året i rad som vi firade nyår utomlands? Vi älskar Karibien och kunde efter denna resa bocka av ännu en ö på listan! Det är något speciellt med att få fira in ett nytt år på en ny plats och vi är så tacksamma för att vi får den möjligheten även i år<3

Någon vecka senare landade vi i ett kallt och snöigt Stockholm. Det enda som fanns kvar av den karibiska solen var solbrännan på våra kroppar. ;-) Direkt började skolan med prov, inlämningar, uppsatser och allt därtill (med en och annan kopp varm choklad på Tösses för att värma kalla fingrar). Vi hade nu bara den sista terminen av trean framför oss och trots vintermörkret kunde inte framtiden se ljusare ut!

När vi inte gick i skolan eller satt hemma med allt plugg så var vi iväg på olika blogg grejer. Hälsade på bästa Linda på Bubbleroom och fick välja ut en massa plagg som fick flytta in i vår vår-garderob. Ibland blir man bortskämd som bloggare...

Vår ena älskling fick sin årliga klippning och hem från veterinären kom ett litet lejon. Finns inte ord att beskriva vår kärlek för Vilja och Vilgot. I år fyllde de 9 och 7 år, och vi hoppas på att vi har många, många år kvar tillsammans<3

Stockholm fashion week drog igång och då vi hade fullt upp med skolan under dagarna hann vi inte med någon visning. Vad vi dock hann med var FW:s efterfest som G-star Raw höll i på Kåken. Vi klädde oss enligt dresscode "raw" i skinnjackor och svart. Kvällen bjöd på cava, dj:s och härliga goodiebags!

Mysiga släktmiddagar gjorde januari mörkret lite ljusare. Åh<3

Snön smälte bort och det blev inte längre en pina att stå ute utan jacka när vi fotade outfits. Måste leta fram dessa balla skinnbyxor ur garderoben genast!

FEBRUARI / FEBRUARY

I februari höll vi vårt första, alldeles egna blogg-event tillsammans med Lovisa Ström. Vi fick så fina sponsorer som sponsrade med både tilltugg och goodiebags. Eventet höll vi i syfte med att samla in pengar till Eden Ministry - en organisation som arbetar i Asien med att hjälpa kvinnor som fallit offer för human trafficking. Lovisa, som varit i Burma i 3 månader höll ett föredrag och sedan sålde vi smycken och tröjor där pengarna gick till organisationen. Vi brinner ju verkligen för det där med mänskliga rättigheter och därför kändes det extra bra att eventet inte handlade om något ytligt som en ny app eller sminkprodukt - utan faktiskt ett event där vi kunde hjälpa andra människor!

Det blev den 14 februari, kanske mer känt som alla <3 dag? Vi hade ingen "sådan" kärlek i vårt liv då, men alla hjärtans handlar ju egentligen om kärlek för alla, att vara extra fin och omtänksam mot alla man tycker mycket om. Så vi firade dagen med de personer som är viktigast för oss - mamma, pappa, Viggo, Vilja och Vilgot.<3 Dagen bjöd inte bara på finaste sällskapet och goda vanilj hjärtan, utan även sol som speglade sig i isen på sjön. Så himla mysigt!

Vi provade på VIP bion i MOS, tyckte det var så trevligt att man kunde beställa in mat så vi beställde in allt möjligt med filmen LA LA Land visades. Mysigaste!

I slutet av februari fick vi sportlov - vilket firades med en resa till vårt älskade New York. Detta blev vår nionde gång i staden som aldrig sover. Våra dagar spenderades med mysiga promenader genom Soho ner till Brooklyn för att äta favorit pizzan, nya väskköp och musikal på Broadway. Älskar New York och allt vad det har att erbjuda, på planet hem till Sverige efter vår nionde gång i NYC hade vi ännu inte tröttnat på staden som aldrig sover.

MARS / MARCH

Månaden började med att vi spelade in grejer med härliga Elin och Devote!

Vi sprang på "hemliga" möten där vi kom hem med glansiga tidningar av alla dess slag. Snart skulle vi då avslöja vårt bloggbyte - från Devote till Veckorevyn här på Tailsweep och Bonnier. Det kändes så himla kul att få ta ett steg längre med bloggen och få börja på något "nytt"! :-)

Den första vårsolen visade sig och vi värmde upp våra kalla kinder under en promenad på Strandvägen. Det är något speciellt med våren - allt vaknar upp på nytt, solen som värmer lite extra och alla som skyndar sig ut på en uteservering.

Vi fotade med bästa Lisa. Ljuset på denna location var drömmigt bra och vi fick lite extra feeling för att köra på lite roligare bilder än bara de där seriösa outfit bilderna.

Det blev första grillningen för i år, ett tidigt sommartecken enligt oss. När grillen åker fram så vet man att sommaren inte kan vara så långt borta ändå.

Vi plåtades för Monroe i Sturegallerian med ett gäng andra influencers, man kan hitta så coola, snygga och udda plagg där. Resultatet av plåtningen blev väldigt fint! :-)

Vi fick våra studentmössor levererade. Vilken konstig känsla det var att öppna den boxen. Våra namn insydda i silver på framsidan och östra på baksidan. Snart var det vår tur och det fanns inget just då som vi längtade mer till, men ändå kändes tiden så knapp och det kändes nästan lite läskigt att vi snart skulle lämna gymnasiet bakom oss. 100 dagar innan studenten firades med en 100 dagars fest på Fou, med alla andra taggade studenter från Östra.

Sista mars. Vi packade väskorna för att åka iväg på en tjej-weekend...

Gillar

Kommentarer