W - 2 FÖDELSEDAGSFIRANDEN, MATKOMA & MYSIG SÖNDAG

Fredagen började med en riktig brakfrukost. Äggröra, grönsaker och en smoothie, detta var 10/10 gott. :-P Vid sidan om ligger vår reseguide för Veckorevyn, glöm inte att köpa månadens nummer!

Framåt kvällen gjorde vi oss iordning och hann fredagsmysa med Vilja. Ni ser ju vad hon älskar kramar!

Sedan kom släkten för att fira Viggos 13-årsdag i efterskott. Väldigt mysigt, vi bjöd såklart på god mat och...

...våra cupcakes! Dessa hade vi kämpat med under dagen, det gick inte snabbt att skära ut alla 1:or och 3:or. ;-) Alla tyckte i alla fall att de var väldigt goda. Vi brukade ju baka cupcakes minst 1 gång i månaden förut, nu hade vi inte gjort det på över 1 år?!

Och så blev det lördag! Vi tog en lång sovmorgon och körde sedan ett träningspass hemma. Efter detta väntades det frukost!

Senare gjorde vi oss i ordning för kvällen. Vanessa hade en topp i svart spets från Chiquelle, Vendela en röd off shoulder från Bardot. :-)

Det var dags att fira Williams 20-årsdag! Han bjöd först på förmingel hemma hos sig, sedan åkte vi alla iväg för middag på Un Poco. Så himla trevligt!

Maten på Un Poco är ju alldeles för god nästan... Vi har ju varit här flera gånger innan så när William bestämde sig för att fira med middag här så blev vi inte direkt besvikna. ;-) Vi fick en så god burrata med tomater till förrätt, alltså detta var så gott så vi kunde ha ätit två var...

Och sedan fick vi in olika pasta och risotto att dela på. Gillar att äta på det viset - att få lite av allt! Deras tryffelrisotto är ju så himla god, likaså tryffelmakaronerna och raviolin.

En spegelselfie och sedan drog vi alla vidare. Tack William för en så trevlig, mysig, rolig kväll.<3

Senare kom Vanessas Piero och hämtade upp oss.<3

Och så blev det söndag, det blev morgonmys med denna...

...och en podd i lurarna! Alice och Biancas podd är nog den enda vi lyssnar på varje vecka, tycker den är så himla underhållande. ;-)

Vi och Piero gjorde GOD frukost. Ser typ ut som vaniljglass med hallon och chokladsås?! Men nej, detta är cashew röran med varma hallon, mmm.

Sedan fick det bli en riktig chill-söndag. Vi såg flera filmer och bara latade oss i soffan, så himla skönt med en sådan dag!

Vårt andra lilla hjärta var såklart med i söndagsmyset. Var tvungen att ta denna bild på honom, vet inte vad han fick för sig att göra med benet?

Senare blev det mysig söndagsmiddag innan vi avslutade söndagen med ett dopp i jacuzzin, väldigt mysig helg!

Gillar

Kommentarer

Nancy
,
Vart är Vendelas byxor ifrån? 😊
madebyw
,
Nala.se! Kram!