VENDELA: SUNNY TUESDAY

Det första vi gjorde imorse när vi steg upp var att mixa ihop en smoothie, det har blivit lite utav en morgon tradition för oss. ;-) Hittade frusen passionsfrukt (aldrig sett det innan!) på mataffären igår så det fick bland annat åka ner. Våra supersöt koppar hittade jag på H&M home, egentligen till för kaffe eller te, men fick fyllas med smoothie idag. :-)

Måste visa er dessa två supersöta puffar i ljusrosa sammet som mamma beställda härifrån. De är så fina i både färg och material, känns riktigt exklusiva och det blev så fint med lite färg i vårt annars väldigt svart&vita hem. :-)

Vi gjorde oss i ordning, satte oss i bilen och åkte in till...

...stan såklart! Det var en så otroligt solig och fin dag idag så vi var tvungna att ta lite bilder nere vid Nybrokajen. Ganska blåsigt, men hur härligt är det inte när man kan luta upp huvudet mot solen. D-VITAMIN!

Vanessas Piero hade några timmars lunch så de fick pussa på varandra. Jag agerade som vanligt tredje hjulet, även fast jag faktiskt inte känner mig som ett tredje hjul. Vi är ju kompisar alla tre så det blir naturligt att jag ofta hänger med när de gör saker, sånt är så viktigt då jag och Vanessa är så otroligt tajta med varandra.

Det blev libanesisk mat till lunch. Tycker det är så gott, tänk er hummus, oliver, olika sallader... MMMM.

Sånt här är ju bara så härligt, solen+färska blommor. Lite påskpynt också, hade glömt bort att det snart är påsk? Inte firat det på flera år då vi alltid varit bortresta och kommer vara det även i år. Är så taggad på Dubai nu, även fast solen i Sverige är härlig - men det ska bli underbart att även få känna värme, gå klädd i söta klänningar, bikinis...

Så härlig dag, tänk vad lite sol kan göra (har ju faktiskt skrivit om det i hela detta inlägg...)! Annars så har vi spelat in en ny video som vi ska försöka få upp under morgondagen och varit iväg på yoga. En väldigt bra tisdag.<3

Gillar

Kommentarer