VENDELA - WORKOUT INSPO

Inlägget innehåller reklamlänkar! Bilder från Pinterest. / This post contains adlinks! Pictures fr Pinterest.

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Just nu är jag bara inne på att shoppa träningskläder när jag väl shoppar. Hela min garderob är proppfull och det enda jag känner att jag kan tänkas "behöva" är träningskläder. Något jag använder nästan varje dag och måste tvättas efter en användning - då kan det ju vara bra att ha ett litet lager. ;-) I Dubai köpte jag ett par supersnygga nya tränings tights från Puma, en sport topp från IVY Park och en sport bh från Puma! Men jag blir ju faktiskt lite sugen på att klicka hem något nytt när jag såg vad mycket snyggt som fanns hos Nelly! Träningskläder är ju oftast ganska dyrt, men dessa plagg här ovan var inte alls särskilt pricy. Så, se till att klicka hem något om ni också behöver en ny outfit för nästa besök på gymmet! :-)

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Och några fler plagg! Älskar alla olika sorters tränings bh:ar. Nummer 5 i förra collaget och nummer 1+5 i detta är alla så snygga! Lite mer täckande också om man gillar det. :-) Här kommer lite tips på våra favorit övningar just nu:

-Rumpa: höftlyft med skivstång på höfterna. Bränner som attan i både lår och rumpa, träningsvärk efter denna är nästan självklar.

-Mage: Russian twist blir aldrig fel, perfekt om man vill träna sidorna. Vi kör nästan alltid tabata när det gäller mage, så mycket skönare än att räkna antal. När det börjar bränna ska du orka några sekunder till! ;-)

-Rygg: Rygglyft med viktplatta. Kör nästan alltid denna för rygg, kan annars tycka att det är ganska svårt att träna nedre rygg ordentligt men denna fungerar alltid!

Körde bland annat dessa övningar i en tabata på gymmet igår och idag gör det ont där det ska göra ont. Hatkärlek för träningsvärk. Har nu precis ätit blomkålsbolognese, alltså det är så gott! Nu blir det en film i sängen och sedan somna tidigt.<3

Gillar

Kommentarer