VENDELA - WHO AM I...

VEM ÄR JAG...:

-...vid matbordet: Jag är den som alltid måste "ta ett litet snack" innan maten vilket oftast är att plocka fram ostar och bruschetta haha. Jag är också den som oftast smakar på allt innan middagen! Innan det är dags att äta ska allt vara fint upplagt och oftast blir det en och annan bild (de jag äter med får oftast vänta med att hugga in...). Jag äter oftast väldigt mycket mat då jag älskar mat och jag uppskattar att sitta kvar länge vid bordet för att smälta matkoman medan man pratar om vad man gjort under dagen. Antagligen så gillar jag inte att äta själv. Är det bara jag och Vanessa så blir middagen alltid i soffan framför ett avsnitt av en favorit serie...

-...på nattklubben: Jag är den som dansar mest av alla haha, blir även så glad varje gång en favoritlåt sätts igång. Älskar att träffa på vänner och bekanta och hänger därför oftast med många olika! Baren är inget ställe jag hänger vid, utan att dansa är mitt syfte när jag går ut, därför blir jag alltid en sån som "kom igen, nu dansar vi" och "vänta, jag älskar den här låten" till de av mina vänner som hellre hänger vid borden. ;-) När jag väl är ute på klubb så stannar jag oftast tills det stänger, vilket oftast leder till att man drar vidare för att dansa ännu mer...

-...på stranden: Den som suger in all D-vitamin jag kan få, älskar att känna solens värme mot huden och eftersom jag är en person som kan somna överallt så somnar jag oftast på solstolen. Badar inte så ofta i havet då jag är en riktig badkruka (vilket jag inte gillar att erkänna...), men föredrar alltid stranden framför poolen! Det är något visst med att vara nära havet. Somnar jag inte så blir jag snabbt rastlös - det blir då att ta promenader längs stranden eller lägga mig i skuggan för att läsa en bok!

-...i klädbutiken: Den som plockar på sig allt man kan hitta för att sedan i provhytten tänka "VAD är detta?", eller att hitta ett par fina byxor som man sedan märker är 10 m för långa, att sy upp eller sy in kläder har blivit en vana. Sällan jag kommer ut tomhänt och oftast ligger det något färgglatt, utstickande eller mönstrat i påsen, gillar dock inte att shoppa när det är rea - för att det är så rörigt, å andra sidan så älskar jag att fynda.

-...hemma hos andra: Den som oftast börjar städa haha, har man ätit middag så hjälper jag mer än gärna till att plocka undan - då jag är så pedant. Har nog ganska lätt för att känna mig bekväm hemma hos andra om stämningen är avslappnad!

-...på flygplanet: Först och främst - den som undviker att gå på toaletten, så länge det går haha. Den som "jag behöver ingen mat, tack" för att sedan när vi landar vara vrålhungrig. Bäddar ner mig under en filt (fryser alltid så mycket på flygplan) för att läsa en bok eller kolla film, men oftast så somnar jag direkt när jag satt mig ner i stolen. Är inte flygrädd, men tycker det är obehagligt med turbulens!

-...hemma en chill dag: Eftersom jag älskar dagar hemma så hoppas jag alltid på fint väder så jag kan vara ute för att njuta av solen. Uppskattar att sova tills jag vaknar - morgnar utan ett alarm, att ligga kvar i sängen länge efter jag vaknat för att sedan göra något gott till frukost som jag gärna äter ute i solen. Smälta frukosten innan ett träningspass för att sedan bara njuta av en ledig dag.

-...i ett förhållande: Skulle säga att jag är en riktig förhållande-tjej, dock har jag svårt för att få känslor för någon men om det händer så ger jag verkligen allt av mig själv. När jag börjar bry mig så blir jag fort sårbar, därför krävs det någon som är ärlig och att vi båda ska kunna lita på varandra. Jag är den som älskar filmkvällar hemma i soffan iklädd myskläder, samtidigt som jag älskar att någon gång klä sig fint för att äta en middag ute med den man tycker om. Gillar att överraska och göra den jag tycker om glad, det är så viktigt att visa uppskattning, skulle nog säga att jag är ganska romantisk. Jag är den som alltid berättar hur jag känner och älskar att diskutera åsikter om olika saker. Jag vill kunna inspirera den jag gillar, samtidigt som jag vill känna mig inspirerad av honom.

Gillar

Kommentarer

Olivia
,
Jätterolig lista, skulle vara kul om ni gjorde fler sådana här inlägg 😊
Linn,
Åh vad kul,funkar på liknande sätt i dessa situationer 😊
nouw.com/sarahlinnsliv/
madebyw
,
Vad roligt, då ska vi se till att göra mer sådant 😊