VENDELA - WEEK 16 SUMMARY

VECKANS MÅENDE: Bra måste jag säga. Blir så glad nu när våren har kommit på riktigt, att vakna till sol nästan varje dag klagar man ju inte på.<3

VECKANS LÄSKIGASTE: Oj ingen aning!! Såg dock en riktigt obehaglig thriller i söndags, "Prisoners" hette den och den var så läskig. I och med att jag är så lättskrämd så var det lite svårt att somna på kvällen. ;-)

VECKANS GODASTE MÅLTID: Ätit så mycket gott denna vecka så det är omöjligt att bara välja en måltid. Ätit blomkål minst 4 gånger och har inte tröttnat än. Men veckans godaste måste nog vara vår somriga middag i fredags och igår när vi åt libanesiskt på Almaza - en nyöppnad restaurang på Kungsholmen med drömmigt god mat!

VECKANS SMINK PRODUKT: Fick med oss galet mycket smink från Sleek eventet i torsdags och min nya favorit är deras "matte me" lipstick i färgen "birthday suit".

VECKANS KLÄDESPLAGG: Har tre favoriter: min gröna klänning som jag bar under middagen på Steam, min vita kimono kavaj som jag fäste en Chanel brosch på och så köpte jag en så fin blus från Zara, måste visa er snart!!<3

VECKANS TRÅKIGASTE: Avicii, hur sjukt egentligen? Kunde inte förstå att det var sant först. Så tragiskt när folk dör så unga.

VECKANS BÄSTA: Dygnet på The Steam hotel där vi firade mammas dag. Åh det var så mysigt, vill SÅ gärna tillbaka dit snart!

VECKANS BOOST: Vädret!!!

VECKANS MYSIGASTE: När jag träffade Mikaela på lunch igår. Vi satt ute i solen ett bra tag och bara pratade. Åh det var så mysigt!<3

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Visa blusen du köpte på zara 😊