VENDELA - SLEEK MAKEUP PARTY

Ikväll var vi förbi Vass för att gå på Sleek Makeup Party! Så himla snyggt och bra ordnat, Vass kan verkligen det där med events. Här kommer lite snaps från vår kväll, så kul att träffa på folk man inte sett på länge och att kika in allt fint smink. Tack Vass för en SÅ härlig kväll<3!

Rummet andades rosa och sockervadd, så gullig idé med denna lilla sockervads-vagn. Kan ju säga att vi inte var de enda som tog bilder med dessa! ;-)

Photo booth och DJ var även på plats!

Träffade på dessa pinglor.<3

Som sagt - sockervadden var uppskattad. Har ni ännu inte fått nog av den så kan ni kika in den på våra insta stories också - @vendelalaukkanen och @vanessalaukkanen ;-) Uppdaterar ju även med fler updates från "everyday life" där och direkt när ett nytt inlägg har postats här på bloggen, så glöm inte att lägga till.<3

Jag hade på mig en outfit som jag älskar, verkligen inte sista gången jag bär detta. Det här är nog jag i en outfit skulle jag säga - klassiskt, men lite "tufft". Outfiten kommer upp här imorgon och då får ni veta vart plaggen är ifrån.<3

Goodiebagsen var galna, vi fick ta en påse och fylla med allt smink från Sleek som vi ville ha. Drömmen!<3 Kommer visa lite bättre bilder på innehållet senare. :-)

Det bjöds även på veganska burgare med svamp, zucchini och pesto - omg vad goda de var. Dessa små "sleek-cupcakes" skojar man inte heller bort!

En så trevlig kväll, tack Vass för att vi fick komma.<3 Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla dagens avsnitt av Wahlgrens värld som vi missade. Puss och godnatt på er!

Gillar

Kommentarer