VENDELA - SATURDAY

Exakt ett år sedan idag, blir så lycklig när jag tänker tillbaka på den dagen...<3

– När vaknade du imorse?

Runt klockan 8, tycker det känns så skönt när man vaknar "tidigt" av sig själv på helgen. Älskar att sova ut men det bästa är ju att vakna utvilad innan klockan 9 och ha hela dagen framför sig. Men låg såklart kvar och drog mig lite i sängen, det är det skönaste - att inte behöva rusa upp så fort man har vaknat!

.– Vad har du gjort under morgonen?

Jag städade undan lite grejer, plockade in tvätt och började laga mat till brunchen som vi hade senare under förmiddagen.

– Vad ska du göra idag?

Brunch med familjevänner och ikväll åker jag in till stan för att träffa Mikaela. Vi ska på en event middag, inte helt säker på vart den är - men tror att det är på Vida. Sedan blir det nog utgång!

– Vilken typ av lördag kommer det att bli?

En riktigt rolig lördag hoppas jag på! :-)

– Vad ska du ha på dig?

Hmm, under dagen bara något bekvämt och mysigt för en brunch hemma. Ikväll kör jag nog på en fin topp och kostymbyxor - tycker en sådan outfit alltid funkar!

Vad har varit bäst denna vecka?

Att jag hunnit träna så mycket som jag planerat och Trinny London eventet som var riktigt trevligt. Och middagen igår med mamma och pappa, vi hade så mysigt.<3

Vad längtar du efter?

Att åka till London på torsdag, det ska bli riktigt mysigt med en weekend i staden som vi ska flytta till i höst. Jag har inte jättebra koll på London, så ni får mer än gärna skicka iväg alla tips ni har!

Vem har du snapchatat med mest?

Använder knappt snapchat längre. Den enda jag skriver med där är Ruben hehe.

Vad vill du tipsa om?

"Matte me" läppglansen från Sleek makeup, de är så fina och den första läpp produkten jag har testat som sitter kvar fast man har ätit!

Gillar

Kommentarer

Julia
,
Electric cinema Wholefoods Princi Sticks n sushi Sushi samba Ole & Steen Granger & co farm girl café Laduree Peggy Porschen Notting hill South Kensington Richmond
madebyw
,
tusen tack!!<3
Julia
,
Ingen orsak! Hoppas ni får det jättebra i London! Har själv trivts väldigt bra! Går 2:an på gymnasiet i London! <3