VENDELA - RN

BRONTE WALK !

Godmorgon hjärtan! Sitter just nu och kämpar med internet, det är en riktig kamp att få upp ett inlägg, därav lite dålig uppdatering. Ska se till att sätta mig ikväll och få upp några inlägg+ett par tidsinställda, låter det bra? :-) Just nu äter vi frukost, ska strax ta oss ner till Circular Quay och ta båten till Manly, tror vi spenderar hela dagen där och inväntar solnedgången, är säker på att det kommer bli magiskt! Tänkte i detta inlägg bjuda på 5 saker ni nog inte visste om mig, ni brukar ju tycka sådant är roligt. :-)

-Jag är supernoga med mitt instagram flöde, har en app så jag kan se hur olika bilder kommer se ut bredvid varandra så det blir bra när jag lägger ut bilden. Jag är även så noga med caption, filter osv, så det kan ta flera timmar upp till ett dygn för mig att lägga ut en bild haha. ;-) Kan låta ytligt, men jag tycker det är både kul och "viktigt" hur flödet ser ut då det faktiskt är mitt jobb...

-Jag avskyr selfies, jag är så dålig på selfies och jag fattar inte hur vissa kan lyckas så bra. Jag tror det är att jag inte gillar att man ser sig själv när man tar bilden...

-Något annat jag inte alls kan - göra duckface. När en kamera kommer fram ler jag endast med tänderna.

-Jag tycker det är så jobbigt att gå på dejt med killar man endast pratat med på instagram/snapchat tidigare, vet inte hur många gånger jag har tackat ja till en middag men sedan inte gått. Är nervös för att det ska bli stelt tror jag, eller att jag ska känna att killen inte alls är den som han har framställt sig som innan. Det är nog största orsaken till varför jag vägrar dejting appar, det är bara yta som spelar roll och det har jag väldigt svårt för.

-Jag är otroligt svårflörtad. Vet inte hur många gånger jag fått höra "sluta spela svår", men grejen är att jag spelar inte svår, jag är bara inte inte intresserad... Dock ska jag alltid vara väldigt trevlig mot alla vilket i de flesta fall tas som att jag vill vara flirtig. Det krävs så mycket mer än ett fint yttre för att jag ska bli intresserad och det är knepigt att hitta personer som är genuina, som bryr sig på riktigt, som inte går efter status och yta.

Gillar

Kommentarer