VENDELA - NIGHTY NIGHT

MIH JEANS / BUSNEL TEE / CARLINGS BOMBER / ZARA BANDANA

Såg denna lista på Kenzas blogg, tänkte att jag också sammanfattar vår dag såhär! :-)

Hur mår du idag? Jag har ärligt talat varit så trött idag, i hela kroppen. Var en lång dag i skolan som avslutades med prov, sedan var det tågförseningar så när jag kom hem var jag helt slut. Men bestämde mig för att ta ett bad, sedan en lång dusch och efter det fixade jag mig lite fin med nymålade naglar, nu mår jag mycket bättre men är redo för sängen. ;-)

Vad åt du till frukost? Ingenting... kanske därför jag var helt slut redan i början av dagen?!

Vad hade du på dig? Det på bilderna: skön tshirt från Busnel, vit bomber, sköna jeans och det lite smutsiga håret fick piffas upp med en gul bandana. :-D

Vad lyssnar du på idag? En låt jag gillar just nu är "torches" med X ambassadors, det är så mysigt flow i den på något sätt.

Vem sov du senast med? Vanessa såklart hehe.

Dagens bästa? Att det fanns choklad i frysen när jag kom hem haha...

Dagens sämsta? Att jag känt mig både trött och oinspirerad, men det fick det bli ändring på. Fixade mig fräsch och tog fram fina outfits för imorgon som vi ska fota av, planerade även för en vlog vi ska göra imorgon!

Vad köpte du senast? Ett par fågelbyxor från Zara, de får ni se mer av imorgon. :-)

Vad ska du göra imorgon? Vi ska till jobbet, sedan åker vi in till stan för att lämna grejer i lägenheten och det blir säkerligen att beställa Foodora. :-P Sedan promenerar vi till Vau de Ville för ett event med MTV och sedan går vi vidare till ett event med Veckorevyn, H&M och Zara Larsson. Efter det blir det att möta upp tjejerna!

Godnatt<3

Gillar

Kommentarer