VENDELA - MY TUESDAY THROUGH THE PHONE

Godmorgon fina ni! Här kommer några mobilsnaps från min tisdag igår. Jag började dagen med att göra en smoothie, det blev en på hallon, dadlar, banan och mandelmjölk. Så himla god blev den!

Sedan åkte vi iväg till jobbet för att hjälpa till på kontoret hela dagen. Kändes lite skönt att få tillbaka rutiner igen efter 3 månader! :-)

Där vi hade fått en ny, fluffig kollega.<3

Vi kikade även på lite flygbiljetter och hotell. Har inte ens varit hemma en vecka och vi kollar redan på en ny resa haha, måste komma bort från detta vinterland. När och var resan går kommer ni få veta senare...

Jag hade på mig en ny svart blus som jag köpte i en butik i Singapore, för typ 50 spänn, kap! Syns inte så bra på bilden, men det är en söt rosett som man knyter i halsen. Hade även min älskade Chanel brosch och clutch väska från LV!

Efter jobbet åkte jag in till stan, halkade runt i mina ankleboots på Stureplan innan jag träffade Mikaela. Vi har inte setts sedan kvällen innan jag åkte iväg så vi hade en hel del att prata om vilket vi gjorde över ett glas bubbel på Grand Escalier!

Vi tvingade oss ut i kylan och hamnade på Riche för middag. Deras meny har blivit riktigt bra måste jag säga! Jag tog den ungsbakade rotsellerin med portobello svamp vilket var så himla gott, mums! Så där satt vi, pratade ännu mer och det kändes som att tiden sprang iväg. Mysig mysig kväll.<3

Gillar

Kommentarer

Sarah
,
Vanessa- hur kommer din och Pieros relation se ut när du ska börja plugga utomlands? Kommer ni ha lång distans? Kram 😊