VENDELA - MOTIVATION

Hej finisar! Hur mår ni? Idag vaknade jag med en känsla av att inte vilja göra nånting, jag ville bara stanna hemma, gå runt i min pyjamas och inte göra nånting mer än att sitta ute under solen som sken. Ni alla känner nog igen er, de där dagarna man verkligen måste ta sig i kragen för att orka gå upp. Men iväg till skolan kom jag, hade nationella i engelska och sedan spelade klassen (haha inte jag då) copa match mot en ekonomiklass. Vann gjorde vi, så grymma! Kom hem tidigt idag, tog dessa bilder i mina nya träningskläder från LA, bh:n är från VS Pink och kjolen+linnet är från Nike. Vitt, världens fräschaste färg. Älskar bh:n, har redan använts flera gånger. En vit tenniskjol hade jag letat efter, inte för att jag spelar tennis, men jag tycker det är sjukt snyggt. :-)

Sedan har jag bara suttit och pluggat, vill verkligen satsa allt på skolan nu, vilke t innebär att bloggen blir lite lidande. Det blir svårare att komma med roliga inlägg då vi pluggar för det mesta när vi kommer hem från skolan, eller så är vi på Base och tränar inför showen på Oscars. Det är mycket roligt som händer framöver, men ändå känns det som att jag kan somna stående när som helst, jag är så trött hela tiden även fast jag sover minst 9 h per natt, sover på tåget till och från skolan och kanske en liten nap på eftermiddagen! Haha galet egentligen, men det kanske är så det är under vissa perioder?

Men imorgon, då skriver vi sista provet för i veckan, sedan är det fredag och helg! Ska verkligen försöka ladda med flera roliga inlägg till er, vad har ni för förslag? Nu ska vi sova, så hörs vi imorgon, puss<3

]]

Gillar

Kommentarer