VENDELA - MIN FÖRSTA...

Bild från Milano<3 Hittade listan på Kissies blogg!

Min första resa: När jag var 5 månader bar det av till Sardinien. Jag, Vanessa, mamma, pappa, kusin Kim, mormor och morfar var alla som hängde med. Minns inte resan, men har sett bilder när jag och Vanessa var pyttesmå och hade på oss vita solhattar! :-P

Min första sport: Dans, förvånar det er? ;-) Har dansat sedan 3 års ålder, har dock testat på en massa andra sporter också vid sidan av så som karate, fotboll (tröttnade direkt!), golf, boxing. Kommer ihåg när mamma och pappa tvingade oss att gå en golfkurs i en vecka och vi tyckte det var ÖKEN, haha. Dock är det bara dansen vi hållit kvar!

Min första bil: Inte tagit körkort än (men snart såå!), men jag och Vanessa fick ju faktiskt en bil i födelsedagspresent, så det blir ju vår första bil. En Mercedes, så fiin, ska visa er bilder vid tillfälle! :-)

Första gången jag var med i tv: När jag var 7 år, de gjorde ett program på 2an om vårt hus när vi precis hade flyttat till Trosa. Kommer ihåg att jag och Vanessa verkligen inte gillade när kamera teamet var hemma hos oss och vi ville verkligen inte le mot kameran. Tyckte det var så jobbigt när de skulle filma oss medan vi åt middag, la pärlplattor osv, ingen reality stjärna här inte! ;-) Hade dock tyckt det varit riktigt roligt idag...

Min första tidningsartikel: Förutom små spalter här och där så var väl första riktiga när vi var med i Julia tidningen för några år sedan. En artikel om mig och Vanessa och hur det är att vara tvillingar!

Första boken jag läste: Hmm, min första riktiga bok som jag kommer ihåg var "Burkpojken", oj vad jag älskade (älskar) den boken. Handlade om en ensam gammal dam som en dag när hon kommer hem har ett bud utanför dörren. Budet innehöll en stor burk och där i finns en pojke i 10 års åldern. Pojken blir sedan som en son till den gamla damen, men en dag får inte pojken stanna hos damen längre osv. Väldigt fin bok och en bok som mina framtida barn (tänker långt här nu haha) helt klart ska få läsa!

Min första märkesväska: En silvrig väska från Converse, kommer ihåg att den kostade 35 dollar i Miami. Det var så stort och jag var så stolt över den här väskan, tror jag var runt 10 år kanske? Fashionista redan då. ;-)

Min första kyss: I en soffa hemma hos han, killen hette Victor!

Min första kärlek: Zebastian hette han. Vi träffades på ett brottarläger. Jag var 14 år då och det var sommaren innan jag skulle börja nian. Allt vad den första kärleken, första gången man fick hjärtat krossat osv innebar skulle nog jag säga är en del av livet. Man växer upp lite varje gång det gör ont i hjärtat och jag lärde mig att det mesta i livet handlar om acceptans. Kärlek är något jag kan snacka om i timmar...

Det första jag har ångrat: Aldrig ångrat någonting faktiskt, eller jo. Att jag blekte håret för snart 2 år sedan. Vill nästan gråta när jag ser gamla bilder på hur tjockt hår jag hade förut (har det fortfarande, men inte alls på samma sätt). Var väl något man behövde prova för att lära sig, men skulle det vara en sak jag ångrar så är det nog det, halva året försvann ju nästan haha...

Min första rädsla: Vad jag kommer ihåg är att jag var väldigt rädd för födelsedagssången. Varje gång vi var på kalas så gallskrek jag när det kom till efterrätten och alla började sjunga. Sjukt egentligen, där satt alla och var glada för födelsedagsbarnets skull och jag skrek som en stucken gris, haha! Kommer också ihåg när jag var jätteliten så var jag rädd för alla som inte var mamma och pappa. Var vi på restaurang grät jag när servitören serverade maten så det slutade med att mamma fick göra det istället! ;-)

]]

Gillar

Kommentarer