VENDELA - LET'S TALK ABOUT HAIR

Inlägget innehåller adlinks! / The post contains adlinks!

LET'S TALK ABOUT HAIR

Något vi får mycket frågor om är vårt hår, hur vi sköter det, lockar det, fixar det etc. Så här kommer ett utförligt inlägg om alla produkter vi använder i nuläget! Hoppas ni gillar<3

OGX BRAZILIAN KERATIN SMOOTH SHAMPOO: Vi har testat så många olika shampoon genom åren, det är så svårt att hitta något som är så där superbra. Men detta märke (OGX) fick vi upp ögonen för för ungefär ett år sedan. Det finns väldigt många olika typer av detta shampoo, så vilket man ska välja beror helt på sin egen hårkvalité och vad man känner att håret behöver. Just nu har vi detta "Brazilian keratin smooth" och tycker att det funkar superbra! Köpte balsamet som hörde till också. :-) Ni hittar detta märke på utvalda Apotek!

UNIQ ONE: Den här produkten har vi använt i flera år som värmeskydd, eller att sätta i när man precis har tvättat håret då det hjälper att reda ut trassligt hår. Den gör också håret mindre frissigt, gör det enklare att styla och skyddar mot värme. Den luktar otroligt gott också<3 Ni hittar den HÄR!

MASON PEARSON BRUSH: Vi använder lite olika typer av hårborstar, men vår Mason Pearson funkar alltid! Svinborstar sliter inte alls lika mycket på håret som vanliga borstar gör och denna borste är konstruerad för att få stråna att växa fortare. Den kan tänkas vara väldigt dyr för en hårborste, men den håller väldigt bra och är bra för ditt hår! Ni kan köpa den HÄR!

WELLA (EIMI) OCEAN SPRITZ: Vi fönar håret väldigt ofta, just för att stråna känns tjockare då och håret känns så fint. För att få mer strävt hår (så det inte blir "flygigt") använder vi "Wella ocean spritz", som är en sa ltvatten spray som gör stråna tjockare. Spraya i den i blött hår innan du fönar, du hittar den HÄR!

WELLA (EIMI) EXTRA VOLUME: Innan vi fönar håret lägger vi också i av denna produkt för att få den där extra volymen, gillar ju verkligen inte när håret blir jätteplatt precis på huvudet. Ni förstår säkert vad vi menar! ;-) Därför är denna mousse så bra, gör både stråna tjockare och ger mer volym. Ni hittar den HÄR!

MOROCCAN OIL HAIR SPRAY: Alltid efter vi har fönat så sprayar vi, för att få håret att hålla sig hela dagen. Väljer vi att istället locka eller platta håret så sprayar på vi hårspray innan och efter, för att få det att hålla så länge som möjligt! Vi har alltid haft ganska svårt för hårspray, det luktar starkt och blir lite klibbigt, men äntligen så har vi hittat en som funkar. Den klibbar inte och den luktar faktiskt gott! Du hittar den HÄR!

GHD GOLD MAX STYLER: Denna plattång använder vi! GHD gör överlägset bäst plattänger, de värms upp på mindre än en minut och ja de är så bra helt enkelt. Denna som är bredare är enklare att locka med om man skulle vilja det och vill man platta så kan platta mer hår åt gången. Ni kan köpa den HÄR!

NUME MAGIC WAND 32 MM: Vi har fått så mycket frågor om hur vi lockar vårt hår. Som sagt så lägger vi i värmeskydd innan och sprayar. Sedan lockar vi med denna locktång. Den är 32 mm och det blir så fina lockar! Beställde den från Numeproducts. Ska försöka göra en video någon dag och visa er lite mer detaljerat<3

]]

Gillar

Kommentarer