VENDELA - I LIKE IT PINK

BLAZER - ZARA / BAG - YSL

Heej finisar! Måste erkänna att vi har bloggtorka deluxe just nu, det gråa vädret och det faktum att vi nästan bara gått till skolan och hem de senaste dagarna har bidragit till att det är så mycket svårare att hitta på inlägg, ni förstår säkert! Så det ska bli hur kul som helst att komma till LA på söndag, ser fram emot att fota och blogga där. :-) Men idag var det fredag och solen sken för den första gången på länge, passade på att knäppa av dessa bilder. Tyckte att den här kavaj jackan eller vad man ska kalla det för är så fin, bilderna gör den inte riktigt rättvisa, den är faktiskt mer blank och glittrig i verkligheten! :-)

Efter dessa bilder togs så åkte vi iväg till Irina på Secret of Beauty och fick brynen fixade, älskar sånt. Sedan kom vi hem till en mysig fredagsmiddag och nu är det mys i soffan som gäller. Tror dock att vi kommer somna ganska tidigt ikväll, då vi bara sovit runt 2 timmar inatt!

______________________________

Hello! Today it was Friday and the sun was shining for the first time in a long time, so we took the opportunity to shoot these pictures. I think this blazer is so pretty! xx

]]

Gillar

Kommentarer