VENDELA - HANSON'S BAY + 6 THINGS

BIKINI TOP - NLY BEACH

BIKINI TOP - GUESS

HANSONS BAY<3

Detta lilla smultronställe hittade vi igår, Hansons Bay. Stranden låg helt folktom, gnistrande vit och kristallklart turkost vatten. Kunde inte låta bli att tänka "shit vilken fin värld vi lever i", alltså allvarligt, det finns så många otroligt vackra platser, om ni har möjlighet - så res, res dit ni kan och så ofta ni kan. Varje plats lämnar en liten del i en. Här kommer 6 saker jag har tänkt på idag:

-Ska jag bli vegetarian? Har ätit nästan bara vegetarisk kost under resan och jag saknar (än i alla fall) inte kött eller kyckling. Är dock inte beredd att sätta en etikett på mig själv än, vill fortfarande "kunna" äta det jag är sugen på...

- Jag funderar på när vi för tre veckor sedan satt på planet från Stockholm för att vara ute på resande fot i över 3 månader var om man skulle se annorlunda på något när man kom hem. Är det något som skulle ha förändrats från det att man åkte? Eller är det man själv som förändras? Kommer samma saker vara viktiga eller har man hittat andra prioriteringar? Kommer mina framtidsplaner se exakt lika ut som för tre månader innan när jag inte hade varit med om alla dessa platser?

-Varför vissa saker händer och vad som är meningen med dem. Om alla personer som kommer och går genom livet.

-Att jag ser såå mycket fram emot att komma fram till Melbourne på onsdag, ska bli så kul att utforska den staden. Ser även fram emot alla platser vi ska se därimellan. :-)

-Jag älskar tapas mat, har blivit helt fast på senaste. Mmm, mm, mmm. Just det där att man får in så mycket olika gott man kan dela på, man slipper ju välja. :-P

-Vilja och Vilgot, våra två hjärtan som väntar där hemma<3

Gillar

Kommentarer