VENDELA - HAIR TALK.

HOW I CURL MY HAIR

Godmorgon hjärtan! Förlåt för utebliven uppdatering igår, det var vår sista dag i London innan vi åkte hem på kvällen, så vi vi ville bara fånga dagen. ;-) Idag är vi dock tillbaka och i detta inlägg tänkte jag berätta hur jag lockar mitt hår. Detta är något vi brukar få frågor om, så läs vidare om du vill ha våra tips! Jag har länge tyckt det varit svårt att få lockarna att hålla en hel dag, men har nu kommit på hur jag ska göra och resultatet ser ni ovan. Så här gör du:

-Håret ska helst vara "en dag smutsigt", du ska alltså inte ha tvättat håret samma dag. Jag tycker det är perfekt att tvätta håret dagen innan jag ska locka det.

-Jag börjar med att sätta i mousse i torrt hår. Fick detta tips från en frisör under pressveckan om man ville få upp volymen i håret - sätt i mousse i torrt hår.

-Sedan böjer jag mig framåt, sprayar en massa hårspray i håret och kastar sedan upp håret. Detta gör jag tre gånger. Efter både mousse och spray känns håret ganska "stelt", detta tycker jag är perfekt att göra lockar på.

-Sedan är det bara att locka! Jag brukar locka varannan lock inåt och varannan utåt. Sedan böjer jag huvudet fram igen, sprayar och kastar upp håret. Avslutar med att borsta litegrann för att få en mer naturlig "look". Denna gång satte jag även ett hårband i håret, tycker det är så fint!<3

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Wow så fin
amandalarsson.nu