VENDELA - GUIDE, INSTAGRAM REDIGERING

BEFORE / AFTER

Den frågan jag får absolut allra oftast är hur jag redigerar mina instagram bilder. Så istället för att svara på alla meddelanden separat så får ni alla här en lite guide.<3 Vilken kamera, appar osv osv som jag alltid använder! Hoppas ni gillar detta. :-)

Kamera: Fotar nästintill alla mina instagram bilder med min iPhone 8 plus! Tycker att den kameran är super, även så enkelt att ha bilderna direkt i mobilen istället för att ladda in i datorn från systemkameran och sedan maila vidare till mobilen.

VSCO: Redigerar alla bilder i VSCO. Har köpt något slags årsprenumeration så jag får alla filter, tips om man tycker sådant är kul eller viktigt. ;-) Jag använder oftast E-filterna, särskilt E5. Kan även använda J-filterna, S-filterna eller M-filterna. Lägger även alltid på "grain" filtret för att få bilden att se lite grusig och "gammal" ut. :-)

Afterlight: Denna appen använder jag endast för att lägga på ett så kallat "dusty" filter för att få till de vita prickarna över bilden. Bilden ser ju lite smutsig och gammal ut vilket är precis det jag vill ha!

Unfold: Denna app har jag även börjat använda på sistone för att få ännu lite mer "gammal" känsla över bilderna. I denna app fixar jag fotorutorna runt om bilden (exempel 1 & 3 ovan) så att det ser ut som att bilderna sitter på en gammal fotorulle. Brukar även göra polaroid ramar runt om bilderna i denna app! För att få just dessa filter så behöver du köpa till FF1 filterna. :-)

Gillar

Kommentarer