VENDELA - GRADUATION GIFTS?

Nu är det inte länge kvar - tills det är dags att ta studenten! Har fått en hel del kommentarer av er om vi kan tipsa om presenter så här kommer lite tips. Tycker själv att det är svårt att komma på, har sagt till alla mina nära och kära att jag önskar mig pengar - så rolig är jag. Men kommer ju att behöva det inför LA! :-)) Jag tycker personligen att denna dag är en stor dag och att vi alla som tar studenten förtjänar att önska oss något fint (vad det nu kan vara är olika för alla) då det faktiskt inte är alla som tar sig dit. Efter 12 år av plugg så är detta en stor dag - önska dig det du vill, men här kommer lite tips för det där med presenter är inte alltid så enkelt...

Vem gillar inte att gå på spa? Och vem skulle inte bli glad för detta i studentpresent? Detta är i alla fall en grej som jag skulle blivit himla glad för, då detta sällan är något man lägger pengar på själv. Att åka iväg en dag (eller varför inte övernatta om det finns möjlighet?), gå på någon behandling, bada, ta det lugnt och varva ner efter skolåret. Att gå på spa är något som jag är säker på att vi alla uppskattar! Tips på spa är Yasuragi, supermysigt och där kan man även spendera natten. Ganska dyra behandlingar, men vill man inte ha någon behandling så är det hur mysigt som helst att bada i de varma källorna och trippa runt i sin yakata. Sturebadet har jag även hört gott om!

Vill man önska sig något mer materiellt så kommer här lite andra tips! Jag tycker det är kul att önska sig en, lite dyrare grej på en sådan här speciell dag. Alla uppskattar ju olika saker och har olika smak, men några tips är ett bälte från ett fint märke, ett Hermés armband eller varför inte en kalender från LV? En Byredo parfym kan känns lyxigt då de är lite mer exklusiva än andra parfymer. Har själv "Mojave Ghost" och den doftar otroligt fräscht! Vill man önska sig något mer användbart så är en ny dator kanske en bra idé? Tycker att LV's travel guides är så fina, finns alla olika städer och passar perfekt att inreda med i hemmet. :-)

Önska dig en weekend resa, för vem gillar inte att packa väskan, sätta sig på ett plan i några timmar för att sedan vara på ett helt annat ställe i en helt annan stad? Resa är ju även det enda vi kan köpa som gör oss rikare. Önska dig en liten weekend till Rom som är underbart på sommaren? Eller kärlekens stad Paris? Eller att strosa runt mellan alla vita hus med blå tak på Santorini? Eller en liten weekend till Köpenhamn? Det finns oändligt med alternativ för en weekend resa, åk med familjen eller vännerna och njut av några fantastiska dagar.

Hoppas ni fick lite inspiration till vad ni kan önska er för studenten, och vi alla gillar, värdesätter och önskar oss olika saker, men vad jag tror att vi alla vill ha är en bra dag med familj och vänner!

]]

Gillar

Kommentarer