VENDELA - FAVORITES RN

PODD: "Penntricket"! Cissi Wallin och Natashja Blomberg har denna podd och de diskuterar allt som kan ringas in i feminist bubblan. De olika avsnitten handlar bland annat om "den formbara kvinnan", den sexuella makten (och finns den ens?), kvinnan och skammen och det finns även ett avsnitt där de möter Katarina Wennstam och de diskuterar tillsammans manshat och kvinnohat. En väldigt intressant podd som jag tycker att alla borde lyssna på, då feminism faktiskt är ett ämne som rör ALLA. Ett citat som jag tyckte var så bra från ett av podd avsnitten:

"Män ska inte ta plats i feminismen, de ska istället göra sina egna områden i samhället feministiska".

Våra tre favorit poddar just nu!

CRAVING: Raw nutella! Toppar smoothien med det varje morgon, det är ju bara för gott. Jag som har så svårt för att stå emot godsaker har äntligen hittat min grej - inte alltför onyttigt, det är ju trots allt raw. ;-) Vill ni också testa? Ni hittar receptet på vår egna raw nutella HÄR<3

PLAGG: Just nu cravar jag endast bikinis och söta klänningar. Beställde en så himla fin klänning i röd satin inför nyår, tänker mig den mot brunbränd hy och mitt mörka hår i lockar kanske? Fick även bli en gul sammets bikini, längtar så tills jag kan ligga under solen i en fin bikini!

Bar en vit bikini från Chiquelle under vår dag på La Fontelina på Capri!

QUOTE: Denna!

SERIE: One Tree Hill. Alltså åh. Älskar, älskar, älskar den. Varje avsnitt är så djupt och fint och jag älskar varenda ett av de.

APP: Pinterest! Söker efter allt där. Är jag sugen på sötpotatis till middag? "sweet potato recipes" eller vill ha inspo till en outfit med plisserad kjol? "Pleated skirt outfits". Eller nu när vi reser iväg och jag vill veta vilka ställen man inte får missa på Sri Lanka? Då söker jag efter olika Sri Lanka guides. Under våra tidigare resor har jag hittat så många av ställena vi besökte på Pinterest, så många fina restauranger, stränder och beach clubs. Vad skulle livet vara utan Pinterest??

LÅT: Just nu är Sam Smith's "Too good at goodbyes" en favorit, så mysig. "Everglow" av Coldplay kommer alltid vara den låten jag slår på när någon ber mig att sätta på en låt jag tycker om, älskar den. Får alltid gåshud av pianot i början.

Gillar

Kommentarer

Alva
,
Har ni någon gång haft tanken på att starta en egen podd tillsammans om tillexempel tonårslivet? Jag skulle tycka det var jättekul och jag tror även att andra skulle uppskatta det. Kram!!
madebyw
,
Om intresset skulle finnas så skulle det absolut vara kul med en egen podd! 😃 kram!