VENDELA - FAVORITE PURCHASE 2017+LATEST QUESTIONS!

Min Chanel brosch! Fick den i studentpresent av mamma och pappa, tycker den är så himla fin, klassisk och "perfekt". Känns en outfit tråkig eller för nedklädd så sätter jag på denna, piffar upp vilken skjorta, topp, jacka som helst. Älskar att den känns så klassisk!

Min Gucci "disco" bag! 2017 var nog väskornas år för mig och alla inköp är jag så nöjd med. Men denna är nog ett av de bästa köpen med tanke på hur mycket jag har använt den och hur mycket den har tålt att hänga med på. Vi har haft många roliga kvällar tillsammans! ;-) Att den dessutom får plats med mycket för att vara en liten väska är ett stort plus!

Mina tassle örhängen från Topshop! Tycker de är så snygga att piffa upp en outfit med - om man ska ut och dansa, på en middag eller en enkel outfit till jobbet/skolan. Har använt de så mycket, känner mig alltid så fin i dem!

Till något annat - här kommer svaren på era senaste frågor!<3 Glöm inte att kommentera när ni undrar något, vi svarar alltid i antingen kommentarsfältet eller i inlägg.

Något jag kom att tänka på just nu: Köper ni souvenirer när ni är ute och reser? Som nyckelringar, gosedjur, tröjor med resemålens namn? Och just det, skickar ni vykort till bekanta från alla härliga ställen som ni besöker?

Vilken rolig fråga! Vi skickar inte vykort längre, gjorde det jämt förut när vi var yngre. Egentligen tråkigt att vi har slutat med det, får skylla på hur enkelt det är att skicka iväg ett sms! ;-) Skärpning! Vi köper inga typiska souvenier så som kylskåpsmaneter eller nyckelringar, vi gillar att köpa små saker som inte är typiskt turistiga utan är som ett minne personligen för oss, t ex ett armband med en snäcka. :-) Kram!

Skulle ni kunna göra en video med alla era tatueringar?

Absolut, vi har även andra videos på g! Glöm inte att prenumerera på madebyw på Youtube för att veta direkt när en video är ute.<3 Puss!

Och vilka fina tatueringar, vad fick ni betala för de? Kram!

Tusen tack!<3 Vi fick betala 130 aud (ungefär 800 sek) var för två tatueringar. :-) Kramis!

Vad blir nästa stopp i er resa? Och vilka ställen har ni kvar?:)

Nu är vi kvar på vackra NZ tills nästa onsdag, då åker vi vidare till Bora Bora, vilket ska bli så drömmigt... Efter det tillbringar vi några dagar i Auckland innan vi flyger vidare till Singapore för att sedan avsluta på Sri Lanka. Måste skriva återigen hur tacksamma vi är för alla fantastiska platser vi får möjligheten att se, vet att vi skrivit det många gånger förut - men vi tycker att visa tacksamhet är så viktigt!

Skulle inte ni kunna starta podd? Skulle vara så kul om ni tar upp ämnen om tonårslivet!

Vi har faktiskt fått denna fråga flera gånger förut och det känns så kul att det är något ni skulle tycka var intressant! Just nu har vi inga planer på podd, men vi vet inte vad som kan hända. Dock har vi en idé om att göra en liten "serie" på Youtube där vi diskuterar våra åsikter kring ämnen som ni får välja! Så ni kan faktiskt börja kommentera redan nu vad ni skulle vilja veta och lyssna på. Så ös på med roliga, knasiga, pinsamma ämnen så ska vi försöka börja så snart vi kan!<3

Hur sköter ni hyn nu när ni äär borta?

Tvättar morgon och kväll, ibland även tre gånger om dagen om man har tränat eller svettats. Varvar med en rengöring som är skonsam mot huden och en som är starkare för att döda baciller. Använder de olika varannan dag! Smörjer in med solkräm varje morgon (gör även det hemma i Sverige under alla årstider!) och på kvällen sover vi med en c-vitamin mask från Image som är ljuvliig. Alla våra produkter är från Image skincare! Annars försöker vi väl undvika socker så mycket vi kan, vilket är svårare vissa dagar... Och juste - vi peelar huden ungefär 3 gånger i veckan, SÅ viktig med en bra peeling för att få bort döda hudceller och bakterier som lagt sig under huden. :-)

Gillar

Kommentarer

Ella
,
Ni skulle kunna prata om er syn på mat och om ni nånsin har haft en annan syn på mat och ära❤
Ebba Liin
,
Prata om första kärleken, kärlek i övrigt:)