VENDELA - FAVORITE BEAUTY PRODUCTS !

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller reklamlänkar! / This post contains adlinks!

FOUNDATION TONER / EYELINER

Smink har aldrig varit min starka sida, har aldrig haft ett sådant intresse för smink på det vis att jag lägger massa pengar på det i månaden, varierar mitt sätt att sminka mig osv. Dock tycker jag det är kul att känna mig fin och vara nöjd med de produkter jag använder, vare sig det gäller smink eller hudvård. Nu har jag inte sminkat mig på väldigt länge, men idag ska jag göra det för första gången på några veckor, så här kommer mina skönhetsfavoriter just nu!

DIOR SHOW PUMP N' VOLUME: Kommer typ aldrig vilja byta mascara, denna från Dior är så himla bra. Förlänger och klumpar inte alls. Det bästa är att "behållaren" är i gummi, så man kan trycka ut mascara när den börjar ta slut. Tips tips tips!

CLARINS EVERLASTING FOUNDATION: Precis börjat använda denna, köpte den på flygplatsen i NZ då jag var sugen på att testa en ny foundation. Gillar märket Clarins och vet att produkterna därifrån är skonsamma mot huden. Denna foundation är så täckande, mattande och huden får ett sådant glow!

CLARINS TONER: Hudvårdsprodukter är något jag tycker är så viktigt. Älskar detta ansiktsvatten från Clarins. Jag kan ha ganska oljig hy och just denna är för "combination or oily skin" vilket passar mig perfekt. Huden känns sval och så fräsch efter att ha applicerat denna, lägger sedan på en dag- eller nattkräm!

THE BALM EYELINER: Nästan precis börjat använda eyeliner, tycker det är så snyggt att markera ögonen litegrann. Då jag inte är så stadig på handen så är denna eyeliner perfekt - kladdar inte och det är som en penna, så enkel att måla med.

CHANEL EAU VIVE: Min favorit parfym of all times, doftar fräscht, blommigt och "lätt", gillar verkligen inte när parfymdoften tar över för mycket. Får nästan alltid höra av någon att jag luktar gott när jag bär denna haha. Förutom "eau vive" från Chanel så älskar jag även min "Mojave ghost" från Byredo!

Ansiktsvattnet, foundation och eyelinern kan ni klicka hem ovan. Mascaran och parfymen finns bl.a på Sephora!<3

Gillar

Kommentarer