VENDELA - DID YOU KNOW?...

Glöm inte att lägga till mig på instagram för mer rese-updates: @vendelalaukkanen

Jag är extremt kittlig

Ja, men alltså verkligen sjukt kittlig. Överallt. Särskilt på sidorna, känns som att hjärtat stannar en halv sekund när någon petar mig där. ;-) Får verkligen panik om någon börjar kittla mig, skriker, slåss och har mig...

Jag får lätt dåligt samvete

Får direkt dåligt samvete när jag känner att jag gjort något tokigt, eller gjort någon jag tycker om besviken. Mår verkligen så dåligt då och får lätt dåligt samvete, inte endast för något jag själv har gjort utan även om en person jag väljer att umgås med gör någon annan ledsen på något vis så får jag dåligt samvete för det.

Jag är en känslomänniska

Enormt mycket känslomänniska är jag. Känner för allt jag gör, gråter lätt och jag bryr mig väldigt mycket om både mina egna känslor och de känslor som tillhör de personer jag tycker om. Jag älskar att prata känslor och jag har alltid ett väldigt stort behov av att berätta vad jag känner och det betyder mycket för mig även när andra i min närhet öppnar upp sig.

Jag saknar hemlagad mat

Efter att ha varit ute på vift ett tag och fått äta mycket gott på mysiga restauranger så känner jag en längtan efter hemlagad mat. Att åka till affären, plocka ut precis det man är sugen på och sedan laga maten själv. I-landsproblem så det skriker om det. ;-)

Jag har börjat älska äldre låtar

Hur mysig är liksom inte Ted Gärdestads musik?? Eller musik från filmer man såg när man var liten... Spelar nästan bara "gamla" låtar just nu, det är så mysigt och nostalgiskt på samma gång.

Jag funderar mycket när jag står i duschen

Okej, detta är nog inget unikt med mig haha. Men jag älskar att stå under varma duschstrålar, gärna länge och fundera över livet, vad som varit och vad som kan tänkas komma, vad jag vill äta till middag eller tänka ut outfits eller idéer till inlägg.

3 oattraktiva egenskaper hos en kille tycker jag är

Snålhet, fördomar och brist på respekt. Måste säga att alla dessa egenskaper är så otroligt oattraktiva.

Jag gillar inte att prata pengar

Finns det något mer ointressant ämne känner jag? Pengar säger verkligen ingenting om en person och det är därför så ointressant. Jag kan bli obekväm i sällskap där pengar är ett samtalsämne och jag har väldigt svårt för frågor om vad saker kostar, tycker verkligen inte att sånt är relevant. Jag vill prata drömmar, ambitioner, känslor, saker som händer i samhället. Sånt man inte kan sätta ett pris på.

Gillar

Kommentarer

Emilia
,
Du tycker inte om att prata pengar men ändå är det så viktigt att ha dyra märkessaker som man visar upp? Absolut inget fel med att tycka om dyrare saker, men tycker nog att du säger emot dig själv lite.
Josefin
,
Älskar er blogg❤
madebyw
,
<33
madebyw
,
Hur är det motsägelsefullt? Det är skillnad mellan att spendera pengar och att prata pengar. Jag gillar att ha saker jag själv tycker är fina, men jag gillar inte att prata om vad det kostar, för det är inte relevant.