VENDELA - BLACK SUMMER DRESS

DRESS - ZARA

Bara några bilder på mig i en ny sommardröm från ZARA! Tyckte den var så himla söt. :-) Sommar behöver inte alltid betyda färg, så denna svarta klänning med gröna mönster tycker jag passar perfekt! Om någon gillar den lika mycket som jag kan ni nog fynda en på rean. Denna klänning är för mig perfekt för en dag på stranden (åker ju till Brasilien snart!) eller en riktigt varm dag. Vad tycker ni?

Den låga uppdateringen under morgonen har berott på att vi inte hunnit sätta oss framför datorn. Har prioriterat annat. :-) Först en lång sovmorgon (hade dock bett mamma igår att väcka oss vid 10.15 så vi inte sov bort dagen ännu mer, när hon väckte oss imorse var vi helt slut, sommarlovet sitter verkligen i nu i hela kroppen, att vakna innan 10 är en utmaning haha). Vi tog oss ut på vår vanliga pw, var så varmt under morgonen så svettades ordentligt... När vi kom hem kö rde vi ett styrkepass och åkte sedan iväg till affären för att handla. Nu hade vi tänkt lägga oss ute i solen, men åskan låter lite till och från så vi passar på att redigera vår vlog istället. Vi hörs senare<3

_________________________________________

Some pictures of me in a new summer dream from ZARA! I thought it was very cute. :-) Summer doesn't have to include colors, so this black dress with green pattern is perfect according to me!

]]

Gillar

Kommentarer