VENDELA - BIKINI SHOPPING

Contains adlinks!

För några dagar sedan fick vi en varsin bikini hemskickad från Triangl! Ni som följt bloggen ett tag vet ju att vi älskar deras bikinis, tycker att dem är de finaste och som sitter bäst på. Denna gång valde vi en varsin från deras "delilah" collection, scrolla ner för att så se hur de ser ut. Hade faktiskt tänkt tipsa om några olika bikinis som var liknande, men insåg ganska snart att det var ganska omöjligt att hitta... Så jag bestämde mig för att tipsa om några i mörkare färg och några mer färgglada. Perfekt att beställa hem till solsemestern under sportlovet eller om du kanske bara vill längta till sommaren lite. Hoppas ni hittar något ni gillar<3

Åh visst är den fin? Stort plus att man nu kan välja "cheeky bottom" (en underdel som är lite mindre över rumpan) hos Triangl, dessa sitter sjukt bra tycker jag. :-)

DELILAH - FIORE NERO

HERE / HERE / HERE

Svart funkar alltid, känner mig alltid fin i en svart bikini! Brukar alltid köra på en svart bikini första dagen på semestern när man inte har fått någon bränna - tycker att man ser brunare ut i svart än i vitt. Vilken gillar ni mest?

Och Vanessa valde den här fina i gult! Så himla snygg, kommer helt klart att låna den. :-P Vi har alltid storlek S i överdel och XXS i underdel i alla våra bikinis från Triangl!

DELILAH - FIORE GIALLO

HERE / HERE / HERE

Och så några mer färgglada! Vanessa har den i blått, sitter jättefint på henne. Tips är dock att beställa en storlek större i toppen är vad man brukar ha, för den var väldigt liten i storlek. De andra två är också så fina, vitt ger ett så lyxigt intryck tycker jag och den gröna var väldigt fin, hade ju köpt en grön bikini från Sommer Swim innan vi åkte iväg och den använde jag mycket, kände mig så snygg i den färgen!

Hoppas ni hittar något ni gillar<3 Vi vill se till att boka en solsemester på påsklovet så vi kan inviga våra nya bikinis hihi, annars kan vi ju också bara gå ner och ta ett dopp i vår fina pool. Nu är det plugg och fixa lite inlägg på g, hoppas ni får en fin dag<3

Gillar

Kommentarer