VENDELA - BEHIND THE SCENES @ NOBIS HOTEL

Today's location: Nobis Hotel

Idag var det en kaos morgon kan man säga... Jag sov i lägenheten i stan och Vanessa sov hemma. Vaknade en timme försent, (FÖRSTA gången i mitt liv som jag försover mig), rusade upp, klädde på mig och sminkade mig på en kvart, rekord för mig. Rykte sedan upp "han" ur sängen innan vi sprang till tunnelbanan. Jag sprang av på Östermalmstorg, hade 20 minuter till godo och tycker att jag lyckats otroligt bra! Men då ringer Vanessa och säger att hon är fast i tågtrafiken och letade desperat efter en taxi. Har ni också varit med om den knasiga kollektiv trafiken idag?

I alla fall, jag fick springa i förväg till Nobis hotel, där vi hade en photoshoot inbokad med bästa Lisa! (lisahook.devote.se). Vi hade tid klockan 9, men eftersom Vanessa var fast i trafiken så fick jag knäppa av dagens outfit istället! När det var 5 min kvar av vår plåtningstid rusar Vanessa in på hotellet och vi byter snabbt om till våra klänningar. Hann ta många fina bilder på den lilla tiden som fanns kvar, tur att Lisa är så duktig på att fota! I alla fall så blev resultatet sjukt bra, vi är så nöjda. :-) Bilderna kommer upp i helgen!

Sedan var vi bjudna på ett frukost event hos appen Reve, men efter photoshooten skulle vi inte hinna dit. :-( Så vi sprang till Wienercafét istället, bilder från det kommer! Nu har vi precis haft balett och sitter och väntar på att jazzen ska börja. Har ni haft en bra dag?<3

]]

Gillar

Kommentarer