VENDELA - BATHROOM IDEAS

GOLV

Vi och mamma är just nu igång och planerar inför en renovering av ett av badrummen hemma - nämligen vårt badrum! Hur allt blir får vi se, men tänkte att jag kan dela med mig av några "renoveringsplaner". Först ut - golv. Vi har inte tänkt byta ut något kakel på väggarna då vi redan har väldigt stora, fina vita kakelplattor. Golvet vill vi dock göra om då det idag är i klinker och vi vill ha större plattor. Vi är helt inne på att köra på schackrutigt i svart och vit marmor, tänk er som på bilderna ovan fast i ett badrum. Vi vill även att plattorna ska läggas diagonalt, som på den första och tredje bilden. Ah tror att detta skulle bli så himla snyggt!

HANDFAT

Handfatet är vi även lite sugna på att byta ut. Det vi har idag är fint, men väldigt jobbigt att "sköta om" då det är i svart glas och blir lätt fläckigt. Vi tänker oss istället två skålformade handfat bredvid varandra, gärna de också i vit marmor. Vi skulle tycka det var väldigt fint med en blandare där det är två handtag - en "cold" och en "hot", dock är mamma inte lika förtjust i det så det blir antagligen bara ett "handtag". Men tror detta kan bli så himla fint! Vi ska även byta ut duscharna, men det får vi se vad det blir.

DETALJER

Sedan vill vi även lägga till lite fler fina detaljer. Att bara lägga fram några parfymer eller läppstift är en sådan fin detalj! Vi har även en idé om att köpa en sittpuff och ställa i badrummet, tänk er lite liknande bild nr 2 i collaget ovan. Tycker även att duschväggen på tredje bilden är så fin, men tror att vi kommer ha kvar våran i glas utan ram och spröjs. Är i alla fall så taggad på att göra om litegrann och särskilt med marmor som är så fint! Vad tror ni?<3

Gillar

Kommentarer