VENDELA - A DAY IN LONDON

Hej finisar! Just nu sitter jag på tåget (har precis haft prov i skolan) och har äntligen tid för att uppdatera er med lite bilder från vår dag i London igår. :-) Vi reste tidigt på morgonen och kom in i centrala London runt 10.30, man tänker inte på att allting tar lite mer tid än vad man tror, men det första stoppet blev Big Ben!

London bjöd på sol och över 20 grader, underbart! Gatorna var fulla med människor, men vi lyckades ändå få till riktigt fina bilder framför Big Ben, vad tycker ni? :-) (Vad ni inte ser på bilderna är Vanessa BAKOM kameran när hon sitter ner på marken för att få till bästa bilden...)

London Eye ligger nära Big Ben, vi åkte inte då vi gjorde det förra gången vi var i London, kommer ihåg att vi tyckte det var riktigt coolt då. :-) Området kring Big Ben är mysigt då floden rinner förbi, gillar ju att vara nära vatten, dock är det ganska mycket folk med tanke på turist attraktionerna! ;-)

Den obligatoriska London bilden - posa vid en Telephone booth! Här tog vi också lite bilder på Vanessas outfit, kommer upp här senare. :-) Vi stannade länge och fotade vid den här, eftersom det bara var jag och Vanessa så hade vi inte vår personliga fotograf med oss (mamma) och tänkte därför be någon annan att ta bild på oss. Vi insåg senare att (inte för att låta taskig eller något sånt...) att det inte var riktigt möjligt, de visste inte riktigt hur de skulle hantera kameran och det slutgiltiga resultatet blev att våra hakor blev bortklippta för att få med "Telephone"... Lesson of the day: mamma är en bra fotograf, klaga aldrig (UPPSKATTA mer) mer på hennes bilder. ;-)

Sedan tog vi en liten gullig taxi till Selfridge, hade hört att man inte fick missa detta om man var i London så hit åkte vi. :-) Först en lunch på Pret a manger (nån jättegod sallad med avocado och mushrooms!) och sedan promenerade vi in på Selfridge's!

Det finns en så fin blomsteravdelning inne på Selfridge, där finns också ett jättefint litet cupcake café som vi tog en fika på (bilder kommer senare)!

Sneak peek på lite av plaggen vi provade!

Sedan åkte vi upp till Topshop, åh det finns så mycket fint där! Topshop är verkligen en av våra favoritaffärer. Det var också så mycket bättre priser i London om man jämför med i Sverige eller USA! Vi fick med oss tre klänningar och en topp, ser fram emot att visa er dem. :-) Sedan gick vi ner till Pierre Hermé där de säljer drömmiga macarons, köpte en hel låda med massa olika smaker. Fotade en massa därinne, så ni kommer få se mer därifrån också. :-P

Efter Selfridge var det dags att ta en taxi till tågstationen för att åka mot flygplatsen. Vi fick bara några timmar i London, men vi försökte vara så effektiva som möjligt och är nöjda med vad vi hann med. :-) Sedan mötte vi upp pappa på flygplatsen som hade haft möte inne i London under dagen! Vi hoppas på att få åka tillbaka nån gång och kolla in fler delar av London<3

]]

Gillar

Kommentarer