VENDELA - 9 THINGS ABOUT ME

Inspo from Pinterest!

Tänkte att vi börjar denna vecka med några confessions från min sida, hoppas ni gillar<3!

- Jag avskyr att komma sent, tycker det är så himla jobbigt haha. Dock beror det lite på vad det rör sig om, är det skolan eller möten så vill jag helst vara där några minuter innan, men gäller det en fest eller event så kommer jag gärna inom den obligatoriska kvarten. Tycker det är så jobbigt med folk som kommer för tidigt till saker när man kanske verkligen behöver de där sista 5 minuterna.

- Men ändå så är jag en riktig tidsoptimist. Tror att jag alltid har så mycket tid på mig, men i 9 av 10 fall så slutar det ändå med att man står och stressar. Någon som har något tips på hur man får bort en sådan ovana haha?

- Älskar att spara till en ny väska och det bästa är när man äntligen får köpa den. :-P

- Skulle inte säga att jag är rädd för mycket, har ingen fobi för något (förutom mörker), men min största rädsla är helt klart att förlora någon jag älskar, det skulle göra för ont i hjärtat.

- Jag har så mycket empati, tror att säkert 80% av min personlighet består av empati, haha nää men jag känner otroligt mycket och har så lätt för att tycka synd om andra. Därför har jag alltid tyckt det är jobbigt med skitsnack.

- En vana jag har är att alltid ha alla pengar på sparkontot, känns bättre hehe. Så går jag runt med typ 2 öre på kortet...

- Tycker det är så kul och "viktigt" att ha det fint runt omkring mig och göra allting fint, ordning och reda är också viktigt.

- Gillar att klä mig fint, men kan säga att har vi en myskväll hemma så är jag verkligen inte fin haha. Gillar ju att köpa fina myskläder, men på något sätt så ligger de alltid kvar i garderoben för att de fula tröjorna är så mycket skönare...

- De saker jag värdesätter i livet är familjen , resor, vänner, god mat och att må bra. Må bra är viktigt och jag tror också att det är så himla viktigt att prata om saker!

- Jag bara längtar tills Skam säsong 4 kommer, CAN'T WAIT!!

Gillar

Kommentarer