VENDELA - 8 THINGS

ZARA COAT / GUCCI BELT / LV BAG

8 SAKER JAG TÄNKTE PÅ IGÅR!

-Jag vill börja med youtube igen. Kommer ihåg hur kul vi tyckte det var att vlogga. Borde ha en dag i veckan som vi bestämmer är en "vlogg-dag"! Vad skulle ni tycka om det?

-Jag är så trött hela tiden. Sover minst 8h varje natt, äter bra mat, tränar... Är ju aldrig sjuk. Men varför är jag så trött? Fattar inte.

-Att jag längtar till kvällens tapas middag på Bouqerian med min kärlek.<3

-Jag saknar att plugga, har kikat på några kurser för i vår och jag får en längtan till att gå till skolan varje dag. Ska jag vara ärlig så föredrar jag faktiskt att plugga framför att jobba...

-På tal om att längta så LÄNGTAR jag till resan. Behöver sol. Behöver värme. Behöver att få komma bort från Sverige ett tag!

-Hur fort livet kan förändras och man själv med det. Att det faktiskt finns människor som faktiskt kan vara fina rakt igenom, utan någon baktanke eller lögn.

-Ska jag klippa lugg? Är så osäker på hur jag vill ha det. Gjorde en omröstning på instagram och resultatet blev typ 50/50 haha så inte så mycket till hjälp. ;-) Dock är jag ju beroende av att vika håret bakom öronen och det går ju inte med lugg. Så får se hur det blir! Bästa Ekman hair ska ta emot oss på tisdag i alla fall. :-)

-Att jag är så taggad på att få hem min gula sammets bikini, jag håller tummarna för att den ska sitta som en smäck!

Gillar

Kommentarer

Isabella Wingårdh
,
Hej, Jag var också jättekluven på om jag skulle klippa lugg eller inte! Men bestämde mig för att göra det härom veckan och jag blev verkligen jättenöjd!! Tror verkligen att du också hade passat i det!
Linda,
Åh, jag är också sjukt kluven på om jag ska klippa lugg... Kan inte ens föreställa mig om jag kommer passa i det eller inte, GAH!! Det ska bli kul att se hur du gör <33
lindaviktoria.se
Nellie
,
Kan ni dela er spellista som ni har i bilen?
Lovisa
,
Skulle ni kunna göra en video där ni visar er daily sminkrutin?