VENDELA - 7 SAKER JAG LOVAR MIG SJÄLV INFÖR 2018

-Fortsätta med yoga, regelbunden träning och att börja med dansen igen skulle vara hur kul som helst. Gick en termin utan den och jag saknar det faktiskt.

-Börja plugga igen, är det något jag saknar så är det att plugga. Föredrar ju egentligen att plugga framför att jobba, men är säker på att en liten paus efter gymnasiet är det de flesta faktiskt behöver för att ladda upp batterierna igen - eller för att fundera ut vad det är man faktiskt vill göra.

-Resa! Detta år har ju innehållit galet många fantastiska resor och blir det ens hälften så många under 2018 så är jag mer än lycklig. Dessutom så börjar ju 2018 med att vi är bortresta i två månader... Mamma fyller 50 och det hoppas vi såklart på att vi kan fira med en resa. Sedan kanske en liten weekend med en kompis nånstans? En sommar resa till älskade Italien är min största dröm när det gäller resor under året!

-Jobba med mina trust issues och bli en bättre människa på så vis att jag ska kunna lita mer på andra. Och försöka släppa rädslan av att bli sårad. Bland det finaste man kan ge en annan är ju faktiskt sitt hjärta och sin tillit, känns det bra så ska jag ge allt av mig själv och händer det att jag blir sårad ändå så är det så det är. Livet har ju inga garantier för något.

-Bli bättre på att säga vad jag vill ha i relationer. Jag vill gärna vara människor jag tycker om till lags, lyssna, finnas där. Jag lovar mig själv att också vara mig själv mer till lags. Att respektera mig själv tillräckligt mycket för att låta mig få det jag vill ha i alla relationer.

-Hitta min egen stil igen hahaha, vet inte vad som hände innan vi åkte iväg. Var så oinspirerad och allt jag tänkte på var att inte frysa. Så jag lovar mig själv att hitta min inspiration igen till att klä mig som "mig" även under kalla tider. ;-)

-Ha kul, leva mer i nuet. Tillåta att saker kanske inte alltid blir som planerat. Ha ett roligt år helt enkelt<3

Gillar

Kommentarer

Julie
,
Riktigt fint inlägg. Bra du skriver❤
Ebba Liin
,
Roligt att läsa personliga inlägg:) älskar er blogg, ni är bäsg
madebyw
,
<33
madebyw
,
<3