VENDELA - 4 THINGS

MANGO, PASSIONFRUIT, ALMOND MILK, BANANA, RAW NUTELLA

Hej fina, fina ni! Sitter just nu i bilen påväg hem, ska bli så skönt att komma hem, ta en dusch, laga en god middag och sedan äta choklad framför en film i soffan. Alltså hur najs låter inte det?! Kom även på att Let's Dance hade premiär igår, men missade det då vi var ute och flängde. Älskar ju Let's Dance så måste se repris av gårdagens program! :-D Här kommer fyra saker som jag har tänkt på idag:

-Valet att bli vegetarian. Har inte gett mig själv något löfte om att aldrig mer äta kött, men just nu kan jag verkligen inte tänka mig att gå tillbaka till att äta det. Kroppen mår bättre och det känns bra att göra något bra för miljön men främst för djuren. Det är ju en sådan sjuk industri egentligen.

-Matlådor är livet. Älskar att ta med egen nat till jobbet och inte äta ute. Har man lagat maten själv så vet man att det är gott. ;-)

-Att klättring är sjukt kul. Vi var på klättercentret idag och det var så roligt, men jobbigt. Vet redan nu att jag kommer vakna upp med träningsvärk lite överallt imorgon.

-Är så glad för att vi åker till Dubai på onsdag. Behöver sol, värme och få fylla på inspirationen lite. Detta gråa, kalla väder gör mig så trött och oinspirerad. Ska bli så härligt att få ligga på en solstol några dagar.<3

Gillar

Kommentarer

anonym
,
Hej! Jag kommer att besöka Stockholm i april, och vill ha tips på vad man kan göra i och i närheten av Södermalm, Norrmalm, Östermalm, Gamla stan och Fryshuset Arena (ska på konsert) Har ni några trevliga tips på aktiviteter och sevärdheter, matställen osv på dem ställena? Undrar också om det är bra tågförbindelse mellan dessa ställen och även ut till Arlanda flygplats?