VENDELA - 11 THINGS !

Börjar denna torsdag (redan torsdag igen?!) med en liten lista över saker som jag tror att ni inte vet om mig. Om det låter spännande så fortsätt läs! :-D

-Jag är oerhört känslig för lukter och ljud. KLARAR INTE AV när någon smaskar, sörplar, tuggar väldigt ljudligt, rapar... Eller när det luktar konstigt känner jag det direkt. Vanessa brukar säga att jag har en liten grej i hjärnan som gör att jag är överkänslig för det där med ljud+lukter. Måste nästan vara så...

-Jag brukar säga att jag tycker om att vara ensam - dock är jag aldrig helt ensam. När jag säger ensam menar jag "med Vanessa". Att vara helt ensam, bara jag, det händer nästan aldrig. Blir så fort rastlös då så till och med att fixa tvätten känns kul haha. Jag är nog såpass van vid att alltid ha någon med mig så under de få tillfällen jag är helt ensam måste jag sätta på en podcast eller något för att höra några andra prata haha...

-Jag har sån fobi för små djur som krälar eller slämmiga djur, ahh ryser bara av att skriva det. Spindlar är jag ok med, men andra insekter är så himla äckligt.

-Har även fobi för blod, sår och kotor om ni fattar vad jag menar? Ryser bara av tanken att ta på min egen ryggrad.

-Jag tycker det är så viktigt att komma i tid, samtidigt så är jag en riktig tidsoptimist haha. Så det slutar alltid med att jag stressar i sista minuten, men i tid kommer jag alltid. Tycker det är så respektlöst att inte passa tider då man faktiskt slösar bort en annan persons tid. Självklart kan det ju bero på yttre omständigheter ibland och då är det ju förståligt.

-Något jag alltid gör varje kväll, hur sent eller tidigt jag än går och lägger mig är att tvätta bort smink+borsta tänderna. Spelar ingen roll hur trött jag är, jag bara måste göra det. Jag måste känna mig fräsch när jag lägger huvudet på kudden, DÅ kan jag sova gott.

-Jag tycker det är väldigt viktigt med bra råvaror när det kommer till att laga mat eller att äta ute. Köper alltid ekologiska produkter och älskar att äta ute på ställen som endast använder organiska råvaror. Märken som Eldorado eller Ica Basic skulle aldrig komma in i min kyl haha. ;-)

-Jag är så dålig på att svara på sms, snapchats osv. Kan dröja flera timmar upp till ett dygn. Kan få så dåligt samvete för det, men jag är dålig på att kolla mobilen? Tycker det är så skönt att koppla bort allt sånt där och bara va. Tror det också handlar om att vi jobbar med bloggen+instagram och det blir väldigt intensivt kring det och därför är det skönt att koppla bort en stund.

-Jag får otroligt lätt dåligt samvete och det värsta jag vet är att göra någon jag tycker om besviken.

-Åtar jag mig att göra något så måste det bli perfekt. I skolan fick jag alltid höra av lärarna att jag var "överambitiös"...

-Jag har inte haft ett förhållande på typ 3-4 år och har liksom en tanke om att det är "skönt" att vara "själv", jag "behöver" ju trots allt inte någon. Det beror nog också på att jag har så svårt att få sådana där känslor för en person, när jag väl blir kär så är jag säker på att jag kommer känna annorlunda. ;-)

Gillar

Kommentarer