VANESSA- THIS SUMMER SO FAR

Hur ser dina planer ut för resten av sommaren?

Italien imorgon där vi kommer att spendera de tre närmsta veckorna på olika ställen, dröm<3 När vi kommer hem är det bara två veckor tills vi fyller 19 år och det har vi tänkt att fira i början av september. Vid den tiden gifter sig även vår morbror+sambo! Vi kanske även tar en liten weekend någonstans nära i Europa...

Vad ska du läsa i sommar?

Har för några dagar sedan läst ut "Flickan och skulden" av Katarina Wennstam och precis börjat på den efterföljande "En riktig våldtäktsman" basrad på samma ämne. Så många fler borde läsa dessa böcker för att se hur hemsk verkligheten ser ut, även i Sverige.

Vilken av sommarens biofilmer är du mest pepp på?

Såg för några veckor sedan "Everything, everything" men blev riktigt besviken på den... Vi var ju även på förhandsvisning av den nya Spiderman filmen, den var ganska mysig. ;-)

Vilken låt är sommarens soundtrack, såhär långt?

"More than you know" med Axwell Ingrosso, den kom ju ut nästan precis innan studenten så den fick starta sommaren och den har vi fortsatt att spela. :-)

Vad har du på dig i sommar?

Alla fina klänningar och kjolar tillsammans med blusar som man inte kan använda annars... Med en tröja över, det blir ju inte så värst varmt här. ;-) Och bikinis såklart, det ända jag har på mig när vi är hemma!

Vilka tv-serier följer du?

Har precis kollat klart på Desperate Housewives för typ 5:e gången, vår absoluta favoritserie. Nu har vi börjat kolla 90210!

Vad äter du helst i sommar?

En riktig god pasta med en massa grönsaker.

Var läser du helst?

I soffan i det lilla "huset" på bryggan. Nedsjunken mellan en massa kuddar och en filt såklart med en riktig bra bok, det är livskvalité.

Vad längtar du efter?

Skulle inte påstå att jag längtar så mycket efter något (Italien då), lever ganska mycket i nuet så gott det går just nu. Skulle det vara något så "längtar" jag lite efter att vara i ett förhållande (som den förhållande-tjej jag är), att känna sig kär och längta efter någon.<3

Gillar

Kommentarer

Frida
,
Hej!! Vilken fin blogg ni har! Har följt er länge! Undrar vad som hände planer om att flytta till USA. Hade sett fram emot att följa er där!!
madebyw
,
Vi kommer åka i oktober. 😊 Kramis!!
madebyw
,
<3