VANESSA - YOUR FAVORITE FR. OUR SUMMER?

1. SILK GREEN DRESS IN ROME

Vår underbara resa till Italien kantades av fina outfits i ännu finare miljöer. Denna underbara gröna klänning passade perfekt under de nästan omänskligt varma dagarna i underbara Rom.

2. STRIPES & FLAMES

Även i stan går det att hitta färggladare foto locations om man letar ordentligt. Denna djupa orangea färg passade så bra till denna outfit - vår favorit skjorta från Sandro med så fina speciella detaljer. Och såklart vår sommars mest burna - den lilla gula Balenciagan!

3. FLOWERS & BROOCH

Vendelas favoritköp denna sommar for sure - den lilla broshen från Chanel. Gör inte den en hel outfit komplett? Även denna kappa från Zara är en favorit som känns så exklusiv och elegant.

4. BLUE LACE DREAM IN MONACO

Hur bra passade inte min prinsessklänning från True Decadence in i Monacos lyxiga miljöer? Denna klänning är nog en av mina favoriter i hela garderoben - alldeles alldeles perfekt.

5. RED ROSES IN SAINT TROPEZ

Denna miljö och outfit är nästan oslagbart fina tillsammans. Utanför den lilla chateau på vingården Minuty i Saint Tropez passade Vendelas topp med röda rosor och djupröda kjol så fint till lockigt hår och såklart - en snygg solbränna.

6. PURE GOLD IN EZE

Sommaren började ju med vår resa till Frankrike och där fotades många fina outfits av. Uppe i bergsbyn Eze trängdes antika statyer med en utsikt som kändes helt overklig. Där passade vi såklart på att fota av denna underbara guldiga kjol som jag hittat i en liten butik i Saint Tropez.

7. PEARLS IN ANACAPRI

Åh Anacapri, vad vi tyckte om det stället! Dit åkte vi flera gånger under vår vistelse på Capri och där fotade vi även några outfits, bland annat denna. Ett underbart set från Zara med pärlor, hur fint är det inte?

8. FONTANA DI TREVI

Och detta puderrosa set framför Fontana di Trevi i Rom, hur mycket mer drömmigt kan det bli? Kommer ihåg hur mycket folk det var där, men vi lyckades få till några bilder så det inte syntes. ;-) Hur som så är detta set så elegant, festligt och så fint.

9. BLOOMS OVERLOAD IN SICILY

Hur tropiskt och underbart ser inte detta ut? Tycker att blommorna i trädgården passar så fint ihop med blommorna på min blus. Detta var en av de sista kvällarna i Taormina och det kändes även som en av de sista sommarkvällarna då vi inte fick uppleva så mycket värme när vi kom hem...

Några favoriter från vår sommar, vilken är er favorit?<3

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Åå alla är så fina, svårt att välja
Linn,
Otroligt fina outfits i sommar!
nouw.com/sarahlinnsliv/